Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ех, аз пък съм проспал явно нещо интересно
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Николай написа
      Ja, ja, Belucci. Entschuldigen Sie bitte, Herr Leutenant. Аз не успях да запомня името, нали ги знаете тези Italianerinen - Rossi, Pozzi, Mazzi, Razzi, Pazzi... Повече няма да бъркам името на diese Freuhlein. Обещавам!
      Tu sei pazzo! както казваше Курвата на Нейтли.

Comment

За Вашето въобръжение
        Attached Files

Comment

Ааа, е т`ва е веч друго нещо. Има простор за полет на въображението .

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
            Какво имаш предвид като казваш НАВСЯКЪДЕ...Навсякъде в смисъл на навсякъде ? :sm186:
            Нещо ми подсказва, че Не искам да знам какво си си помислил първо - имам предвид Навсякъде - като място (в колата, в рейса, в стаята) където може да се паркират докато се гримират
            "Нима, Създателю,
            съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
            мигар аз самият съм те молил
            от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Защитавам честта на флотата !

P.S. Много съжалявам за размера, но не знам как да ги намаля
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

gollum написа
                А, тук сме (т.е., все някой от нас е тук от време на време ), но все паквсеки си има и друга работа, та поправките не стават моментално.
                Дано поне мацките да са си стрували Така и не можах да ги видя...

VladDracul написа
                Нещо ми подсказва, че Не искам да знам какво си си помислил първо - имам предвид Навсякъде - като място (в колата, в рейса, в стаята) където може да се паркират докато се гримират
                Моля те не му се карай на момчето, чак снимки ми е пратил дето така и не ги видях' щото имах работа... :o
                Last edited by ; 25-03-2005, 19:09. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Така и не можах да ги видя...
                  Е, хайде сега, вий за поща не сте ли чували .

Comment

centara написа
                    На мен само 38 леко ми хвана окото. Ама като цяло не ме кефят. Напудрени, нагримирани са и нямат чар. Повечето ми се струват бая прости. Във всеки случай България има 100 пъти по-стойностни жени. Ама те имат акъл и достойнство и не се явяват на подобни простотии.
                    В болшинството случаи тия кандидатки стават само за секс. С тях не можеш един що-годе интелектуален разговор да проведеш. И няма как иначе да е, като се има предвид вакуума в нагримираните им главици.
                    По външния вид рядко може да се оцени дали човек е прост, или интелигентен.
                    А иначе повечето от тези момиченца са на възраст между 15 и 20 години. Дори и да ми се случи да попадна в една компания с някое такова девойче, вероятно няма да има за какво да си говорим. Почти сигурно ще се окажем с коренно различни интереси, което в немалка степен се дължи и на разликата във възрастта.
                    Предполагам, че същото важи и за теб.
                    А иначе от време на време, докато цъкам по телевизионните канали, минавам през Visages TV или както там се нарича, където представят кандидатките. Показват ги как ги обработват. Доста е впечатляваща разликата "преди" и "след" професионална помощ от гримьори и фризьори. Иначе не би се и загледал по повечето от момичетата във варианта "преди".
                    И малко встрани - това да поставят всичките 40 или колкото са там снимки на кандидатките една до друга е голяма грешка. Вижда се безпомощността на фотографа - практически всички жени са заснети в две основни пози и не можеш да видиш разлика между тях.

Comment

Не говоря дали са тъпи и интелигентни, а че не се вижда нищо одухотворено у тях. Интелекта наистина не може да се определи по снимка. Но някакси липсва излъчването, което да направи впечатление. Или може би аз не го виждам...
                      Не мога да разбера, защо възрастовата граница за участие е толкова ниска -21-22 години. Една мадама да 25 или 26 да не би вече да е грозна?
                      За грима определено съм съгласен. Все пак трябва да се оценява естествената красота, а не умението на гримьорите.
                      If you believe everything you read, better not read.
                      Japanese Proverb

Comment

Няма дори една блондинка, аман от тия черни къдрави коси, хич не са ми по вкуса вече
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ауу, в тая Германия наистина са те промили
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ужас нали :1087:
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Дребни, малки, слабички и диви, ако това те устройва. Установявам, че повечето са руси (по моя опит де, не по принцип).

Comment

Интелигентни ! С чувство за хумор ! Е, какво да си кривя душата - с приятна външност ( цветът на косите и очите, както и другите ТТД - гръдна обиколка/талия/ханш - уточняват се впоследствие ! )
                                SEMPER AGRESSUS

Comment

Working...
                                X