ех, аз пък съм проспал явно нещо интересно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
подпоручикъ-летецъ написаКакво имаш предвид като казваш НАВСЯКЪДЕ...Навсякъде в смисъл на навсякъде ? :sm186:"Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment
-
Гост
gollum написаА, тук сме (т.е., все някой от нас е тук от време на време ), но все паквсеки си има и друга работа, та поправките не стават моментално.
VladDracul написаНещо ми подсказва, че Не искам да знам какво си си помислил първо - имам предвид Навсякъде - като място (в колата, в рейса, в стаята) където може да се паркират докато се гримират
Comment
-
centara написаНа мен само 38 леко ми хвана окото. Ама като цяло не ме кефят. Напудрени, нагримирани са и нямат чар. Повечето ми се струват бая прости. Във всеки случай България има 100 пъти по-стойностни жени. Ама те имат акъл и достойнство и не се явяват на подобни простотии.
В болшинството случаи тия кандидатки стават само за секс. С тях не можеш един що-годе интелектуален разговор да проведеш. И няма как иначе да е, като се има предвид вакуума в нагримираните им главици.
А иначе повечето от тези момиченца са на възраст между 15 и 20 години. Дори и да ми се случи да попадна в една компания с някое такова девойче, вероятно няма да има за какво да си говорим. Почти сигурно ще се окажем с коренно различни интереси, което в немалка степен се дължи и на разликата във възрастта.
Предполагам, че същото важи и за теб.
А иначе от време на време, докато цъкам по телевизионните канали, минавам през Visages TV или както там се нарича, където представят кандидатките. Показват ги как ги обработват. Доста е впечатляваща разликата "преди" и "след" професионална помощ от гримьори и фризьори. Иначе не би се и загледал по повечето от момичетата във варианта "преди".
И малко встрани - това да поставят всичките 40 или колкото са там снимки на кандидатките една до друга е голяма грешка. Вижда се безпомощността на фотографа - практически всички жени са заснети в две основни пози и не можеш да видиш разлика между тях.
Comment
-
Не говоря дали са тъпи и интелигентни, а че не се вижда нищо одухотворено у тях. Интелекта наистина не може да се определи по снимка. Но някакси липсва излъчването, което да направи впечатление. Или може би аз не го виждам...
Не мога да разбера, защо възрастовата граница за участие е толкова ниска -21-22 години. Една мадама да 25 или 26 да не би вече да е грозна?
За грима определено съм съгласен. Все пак трябва да се оценява естествената красота, а не умението на гримьорите.If you believe everything you read, better not read.
Japanese Proverb
Comment
Comment