Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Николай написа
    Jawohl, Herr Generaloberst, aber das ist nicht moglich. Аз съм ein Feldfebel и в момента с панцердивизиона ми настъпваме към Кайро, а оберлейтенанта ми е един... Ще ме сметне за ein Simulant, ако разбере, че лично Вие сте се интересували от мен, щото ще си помисли, че искате да ме пратите на ein guten Platz в тила и eine traurige Mutter за мен тогава.. Пък и да ви призная, нито съм бил някога историк, нито съм вече млад, нито пък ще излезе радист от мене, защото съм малко глух, така, че май си е по-добре да си остана тук. Пък и die Englander са по-лесни противници от die Rusen. Само за момент, Herr Generaloberst: Ей, Мюлер, ако още веднъж ми отдадеш чест така небрежно, ще има да миеш die Toiletten ein ganzen Monat, du bayerishe Schwein! :grrr: Abtretten!!
    Извинете отново, та за какво Ви говорех, Herr Generaloberst. A, за жените, fur die Damen, ja,ja.. Всъщност нямам нищо против Freulein ...Монучи ли й беше името? Aber, wissen Sie- тя много прилича на моята бивша Liebe. Ja, ja наистина, ganz ehrlich. Направо й е одрала кожата, както викат нашите съюзници die Bulgaren. Та заради това не я харесвам, Herr Feldmarshall, не заради друго..Е, аз трябва да тръгвам, че ме викат при батальонния,оная пруска пройдоха. Опс, това не съм го казал. Разрешете, Herr Generaloberst!

Името на дамата на моето сърце е БЕЛУЧИ, драги ми момко, МОНИКА БЕЛУЧИ, и всякакви прояви на неуважение към нея ще считам за лична обида, за която единствено КРЪВТА може да бъде извинение

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
      Името на дамата на моето сърце е БЕЛУЧИ, драги ми момко, МОНИКА БЕЛУЧИ, и всякакви прояви на неуважение към нея ще считам за лична обида, за която единствено КРЪВТА може да бъде извинение
      Ja, ja, Belucci. Entschuldigen Sie bitte, Herr Leutenant. Аз не успях да запомня името, нали ги знаете тези Italianerinen - Rossi, Pozzi, Mazzi, Razzi, Pazzi... Повече няма да бъркам името на diese Freuhlein. Обещавам!

Comment

Радвам се да го чуя ! А сега наслада за Вашите очи - няколко италиански момичета:
        Last edited by gollum; 25-03-2005, 18:04.

Comment

Тука са кандидатките за Мис България

Я си кажете мнението. Коя най ви кефи?
          If you believe everything you read, better not read.
          Japanese Proverb

Comment

Радвам се да го чуя ! А сега наслада за Вашите очи - няколко италиански момичета:
            Уау, направо се побърквам, браво, мерси човече

Comment

centara написа
              Тука са кандидатките за Мис България

Я си кажете мнението. Коя най ви кефи?

6, 20, 29, като се брои от ляво на дясно и от горе на долу. Чудя се за 27...
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

На мен само 38 леко ми хвана окото. Ама като цяло не ме кефят. Напудрени, нагримирани са и нямат чар. Повечето ми се струват бая прости. Във всеки случай България има 100 пъти по-стойностни жени. Ама те имат акъл и достойнство и не се явяват на подобни простотии.
                В болшинството случаи тия кандидатки стават само за секс. С тях не можеш един що-годе интелектуален разговор да проведеш. И няма как иначе да е, като се има предвид вакуума в нагримираните им главици.
                If you believe everything you read, better not read.
                Japanese Proverb

Comment

centara написа
                  На мен само 38 леко ми хвана окото. Ама като цяло не ме кефят. Напудрени, нагримирани са и нямат чар. Повечето ми се струват бая прости. Във всеки случай България има 100 пъти по-стойностни жени. Ама те имат акъл и достойнство и не се явяват на подобни простотии.
                  В болшинството случаи тия кандидатки стават само за секс. С тях не можеш един що-годе интелектуален разговор да проведеш. И няма как иначе да е, като се има предвид вакуума в нагримираните им главици.
                  Жените тук да не ми се сърдят, но от части съм съгласна с теб. Всеки ден съм с подобни около себе си (за съжаление) и единственото тяхно занимание е да се гримират - Винаги и Навсякъде ... (даже съм се учудвала как успяват винаги да нагласят огледалото на каквато и да е повърхност)

Още веднъж - Дамите тук да не ми се сърдят (защото съм сигурна, че и те са ги виждали такива и то много)
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Stagon написа
                    Уау, направо се побърквам, браво, мерси човече
                    Специално за теб:

VladDracul написа
                    Жените тук да не ми се сърдят, но от части съм съгласна с теб. Всеки ден съм с подобни около себе си (за съжаление) и единственото тяхно занимание е да се гримират - Винаги и Навсякъде ... (даже съм се учудвала как успяват винаги да нагласят огледалото на каквато и да е повърхност)

Още веднъж - Дамите тук да не ми се сърдят (защото съм сигурна, че и те са ги виждали такива и то много)
                    Какво имаш предвид като казваш НАВСЯКЪДЕ...Навсякъде в смисъл на навсякъде ? :sm186:
                    Last edited by подпоручикъ-летецъ; 25-03-2005, 18:02. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

VladDracul написа

Тц, тц...Пак почнахте да обобщавате и да слагате всички под един знаменател. Съгласна съм, че има и такива жени, които се гримират по цял ден. /Отварям една голяма скоба за да ви кажа, че и аз съм попадала на такива случаи и то много трагични / Но пък има и такива, които дори да се гримират имат все пак нещо в главите си, а не празен вакуум :nod:

Хайде стига с това разграничение хубава/тъпа жена и умна/грозна.
                      Само защото има мръсници сред мъжете не означава, че всички са такива. Нали ?
                      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Да не стане грешка - мацките са за Стагон !

Comment

Пак почнахте да обобщавате и да слагате всички под един знаменател.
                          всяко поставяне на група хора под общ знаменател започва да мирише непрятно (сякаш личността няма значение). Особено пък при въпроса с "харесването" според мен всеки случаи е малок или много индивидуален (и в този смисъл уникален).
                          Last edited by gollum; 25-03-2005, 18:06.

Comment

Съжалявам, Стагон,
                            Някой друг път !

Comment

Да не стане грешка - мацките са за Стагон !
                              Тъкмо постнах нещо с въпрос "Къде е модератора?", но открих, че Gollum е на поста си
                              Мисля си тук сме се събрали (сравнително) по-интелигентни люде и можем да оставим голяма част от тези неща на въображението ни...
                              Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Та питам аз къде е модератора?
                                А, тук сме (т.е., все някой от нас е тук от време на време ), но все паквсеки си има и друга работа, та поправките не стават моментално.

Comment

Working...
                                X