Николай написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
-
От всички жени на света аз харесвам годеницата си Моника Белучи...Снимката е правена лично от мен в неделя на Нашата вила на брега на езерото Лаго ...Може би е нескромно от моя страна, но ще цитирам нейните думи, че за нея животът е започнал, в мига когато е видяла мен...
mellisa написаА какво ще кажеш за "Войниците също плачат" или "Война и красота" ?
....или "Какво искат жените ?" ...
Comment
-
подпоручикъ-летецъ написаза нея животът е започнал, в мига когато е видяла мен..."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
...определено харесвам и жените в униформа ...
Дами и господа, разрешете ми да Ви представя полковник Маккензи от JAG на Американския военноморски флот...
mellisa написаРазбирам...започнал е отвъдния й живот :p Защото като те е видяла е затаила дъх и то толкова дълго, че се е задушила
Оу, сега забелязах, че полковникът е в неуставен вид - носи шапка на ВМС, а трябва да носи на Морската пехота ...Ах, тези жени ....какво да ги правим ...
Е, това е нещо съвсем различно - дамата е в съответната форма ...
Comment
-
Полковник Маккензи - Темида в униформа ! :love01:
Използвам случая да кажа няколко думи на Катрин Зита Джоунс:
Скъпа Кати, съжалявам ! Знам колко трудно ти бе с мен, колко компромиси направи в името на нашата любов...Знай, че след Отечеството и Моника Белучи най-много обичам теб ! Бъди щастлива ! Вярвам, че ще срещнеш някой друг като мен в този живот.
Comment
-
Гост
Comment