Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Николай написа
    Е, аз съм си доста претенциозен ... Трябва и да са кумулативно: красиви, усмихнати, мили, чаровни, да не обръщат внимание на дреболиите в живота, които толкова често ни развалят настроението, и да са готови да срещнат прясно изпечен (от една седмица) трийсетгодишен симпатяга, който още няма шофьорска книжка, пък камо ли кола; напива се поне два пъти на седмица, ненавижда крикета и е фен на Реал Мадрид (но на оня, стария Реал от 80-те)...
    Ако някоя дама се разпознае в горните определения, дет' се вика : " Don't hesitate to call me".
    Аз държа много да са усмихнати защото и аз съм такъв през повечкото си време и да имат ама наистина голямо чуство за хумор нещо като мойто За дреболиите не държа толкова, защото всеки човек от време на време за такива работи много се пали. При мене трябва да се готви да се срещне с още по-прясно изпечен (обаче) 21-на годишен симпатяга , който обаче има шофьорска книжка, но няма кола, напива се главно от понеделник до четвъртък като студентите (защото съм студент ) и после свършвам парите за седмицата. И аз ненавиждам крикета обаче мразя Реал Мадрид (сега няма да си изброявам любимите отбори) И аз ще кажа ако някоя дама или мадама се разпознае в горните определения нека пише
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

От всички жени на света аз харесвам годеницата си Моника Белучи...Снимката е правена лично от мен в неделя на Нашата вила на брега на езерото Лаго ...Може би е нескромно от моя страна, но ще цитирам нейните думи, че за нея животът е започнал, в мига когато е видяла мен...

mellisa написа
      А какво ще кажеш за "Войниците също плачат" или "Война и красота" ?
      ... Или "Мъжете знаят защо !" ...

....или "Какво искат жените ?" ...
      Last edited by подпоручикъ-летецъ; 25-03-2005, 18:22. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
        за нея животът е започнал, в мига когато е видяла мен...
        Разбирам...започнал е отвъдния й живот :p Защото като те е видяла е затаила дъх и то толкова дълго, че се е задушила
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

...определено харесвам и жените в униформа ...
          Дами и господа, разрешете ми да Ви представя полковник Маккензи от JAG на Американския военноморски флот...

mellisa написа
          Разбирам...започнал е отвъдния й живот :p Защото като те е видяла е затаила дъх и то толкова дълго, че се е задушила
          ... от СТРАСТ ...

Оу, сега забелязах, че полковникът е в неуставен вид - носи шапка на ВМС, а трябва да носи на Морската пехота ...Ах, тези жени ....какво да ги правим ...

Е, това е нещо съвсем различно - дамата е в съответната форма ...
          Last edited by подпоручикъ-летецъ; 25-03-2005, 18:22. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
            ...
            Дами и господа, разрешете ми да Ви представя полковник Маккензи от JAG на Американския военноморски флот ...
            ммм и аз съм и фен .. страшно сладка мацка.. я метни още някоя снимка да изплакем очите :nut:

Comment

Една от най-красивите жени според мен. Естетически погледнато е съвършенна...

"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
              Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

А да момента да й предам, че има фенове и в Бойна Слава.

след пет минути:

Тя каза, че ви обича също. Почти толкова колкото и мен.
                :p

Comment

Комплименти за отличния вкус, колега Мелиса !!!

Comment

Мани. Вдигна ми фелдмаршалския жезъл. 1 метър влечуго бе ей.

Comment

мдам.. като жива е..

Comment

Специално за Boteff - полковник Маккензи от JAG на Военноморските сили на САЩ !!! Приятен ден !

Comment

Полковник Маккензи - Темида в униформа ! :love01:

Използвам случая да кажа няколко думи на Катрин Зита Джоунс:
                          Скъпа Кати, съжалявам ! Знам колко трудно ти бе с мен, колко компромиси направи в името на нашата любов...Знай, че след Отечеството и Моника Белучи най-много обичам теб ! Бъди щастлива ! Вярвам, че ще срещнеш някой друг като мен в този живот.
                          Last edited by подпоручикъ-летецъ; 25-03-2005, 18:21. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

ммм жив да си ... осмисли ми деня..

Comment

Az predpochitam Briana Banks))))))))) :twisted:

Comment

Нека да споделя с Вас приятните си мигове с Моника в неделя на Комо:

Comment

Working...
                                X