Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Може да си направим някоя среща и да се избием ....
    че нещо взе да се разраства спора...

Я пиите една бира
    "Нима, Създателю,
    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
    мигар аз самият съм те молил
    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Елемаг написа

Десет неща, които мъжете знаят за жените:
      1.
      2.
      3.
      4.
      5.
      6.
      7.
      8.
      9.
      10. Имат цици.
      То с тия подплънки, вече на никой да не вярваш...

Comment

VladDracul написа
        Може да си направим някоя среща и да се избием ....
        че нещо взе да се разраства спора...

Я пиите една бира
        Няма ли да се целуваме най - напред :sm186:

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
          Няма ли да се целуваме най - напред :sm186:

може след боя, че да е по-сладко
          "Нима, Създателю,

Comment

Ах, ти ненаситнице ....

Comment

Ах, аз ... Ах, аз ...

:p
              "Нима, Създателю,

Comment

messire Woland написа
                Не че нещо, ама тия вицове за блондинките са ... хъм. Аз познавам достатъчно много интелигентни блондинки. И освен това, жена ми, по принцип също участник във форума, макар и отдавна да не се е вясвала е също блондинка да ви кажа
                Знаех си аз, че съм пропуснала някой По принцип питах всички жени, за които знам, че пишат дали не са блондинки и дали няма да се обидят, но все има някой, който се забравя... :sm186: Най-добрата ми приятелка е блондинка, при това умна, което не ни пречи да се смеем на шегите за тях.

Стагон, не се обиждай :p Аз реших, че слагаш знак за равенство и красавицата от първото ти изречение е момичето (при това пълен член, което подвежда) от второто.
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

:love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01: :love01:

Comment

Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
                    поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
                    въображение.
                    :sm186:
                    Ако се промени в мъжки род.. все едно, описваш мене!..

.
                    ..И кажи ми ти страннико,
                    чувал ли си звук,
                    по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

BAGA_TUR написа
                      :sm186:
                      Ако се промени в мъжки род.. все едно, описваш мене!..

.

Заинтересовах се ......
                      "Нима, Създателю,

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
                        Моника не се е регистрирала във Форума, защото изцяло се е отдала на мен :p Ако някой иска да обсъди с нея сватбата НИ ще го чакам всяка вечер точно в 18.00ч. пред Палата на дожите във Венеция :x :x :x Въоръжен и много опасен :twisted: :twisted:
                        Моника ми каза, че те е метнала гадно, защото създанието което е с теб е всъщност нейната ("Шрек 2") Ugly stepsister мхмхмхм :mhehe: :sm113:

VladDracul написа
                        Заинтересовах се ......
                        Леле тази тема ще се окаже повече отколкото предполагахме - мисля че е крайно време да я променим на "Семейно планиране или как двама поети-художници да оцелеят въпреки държавата и напук на медицината"
                        Last edited by Док Холидей; 18-03-2005, 19:16. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

А, Мелиса, майтап да става, темата си е такава, макар и сериозен оттенък да има. Точно като отношенията между мъжете и жените у нас - много условности, много комплекси, много хумор (за гледащия отстрани), малко забавни (отблизо) и чат-пат направо трагикомични, с бързо редуване на едното и другото.
                          А, а за блондинките, една позната блондинка е физик и аз до нея се допитвам чат-пат по технически въпроси, та ...
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

АЗ не мога да разбера каква е тая човешка лошотия! Откак казах две хубави приказки за госпо`ица Белучи и някой тарикат се е регнал два пъти с подобен ник. ЕЕЕ!!! Ама бива бива! ВъзмУтен и огОрчен се чувствам. (с главни букви са ударените гласни)

Наранихте сърцето на стария войн.

Comment

Erich Von Manstein написа
                              АЗ не мога да разбера каква е тая човешка лошотия! Откак казах две хубави приказки за госпо`ица Белучи и някой тарикат се е регнал два пъти с подобен ник. ЕЕЕ!!! Ама бива бива! ВъзмУтен и огОрчен се чувствам. (с главни букви са ударените гласни)

Няма проблеми, винаги можем да ги изгоним. Да го направя ли?
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Erich Von Manstein написа

Ахах верно Но забеляза ли, че /не че нещо/, но е
                                Моник Белучи : )))

А колкото до "Семейно планиране или как двама поети-художници да оцелеят въпреки държавата и напук на медицината"

Ти знаеш ли колко е трудно в наше време оцеляването на поета-художник
                                "Нима, Създателю,

Comment

Working...
                                X