Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Жени мечта!
    Всъщност те причиниха Цунамито в Азия
    Attached Files
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ама тази в дясно каква е слабичка, а? :twisted: :rock:
      Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
      СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
      НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
      СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

mellisa написа
        Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне :sm113:
        Може и да е много добре един мъж да си вземе една по простичка жена, но се питам колко време ще издържиш с нея Защото колкото и да може да се говори с приятели /а се съмнявам и че всичките ви приятели са само мъже.../, вие все пак не живеете с тях. А когато отмине чисто физическата фаза на началото, в един момент ще се стигне до онова, което ви свързва отвъд нея. Да можеш да говориш с човека до себе си, какво по прекрасно от това ?
        А иначе логическите ти връзки са доста...странни. Мен ако питаш, това, че се е опитвала да го командва никак не издава интелекта на една жена, а точно обратното, разкрива нейната глупост. Бракът да не е армията, тук не става въпрос за командване и за власт, а за симетрия и хармония. А теб, като те чета, ти май имаш нужда не от жена, а от кученце :p - глупавичко, просто, лесно се комадва и върши каквото му кажеш. И най-важното, излеза по евтино
        Аз вече имам кученце немски шпиц наистина е много сладко и доста евтино ми излиза Иначе донякъде съм съгласен с теб, но това което исках да кажа ми беше трудно да го обесня с писане и за това донякъде сте ме разбрали погрешно, но няма значение всеки има право на мнение нали така.
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
          Аз вече имам кученце немски шпиц наистина е много сладко и доста евтино ми излиза Иначе донякъде съм съгласен с теб, но това което исках да кажа ми беше трудно да го обесня с писане и за това донякъде сте ме разбрали погрешно, но няма значение всеки има право на мнение нали така.
          Всъщност, без да те обиждам, мисля, че те разбрах доста добре Твоето изказване ми прозвуча много повече като дълбоко съжаление, че колкото и да е по-лесен живота с една по-глупава жена, си знаеш, че няма да стане и да ти стигне :p , отколкото като сериозно твърдение в стил слабата глупава жена и силния умен мъж
          А колко по-прост от емоционална гледна точка би бил живота, ако ни стигаше едно глупавичко и мило създание, което да ни гледа умно и с обожание и да ни носи пантофите като се приберем
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
            Всъщност, без да те обиждам
            Не се обиждам аз съм човек който трудно се обижда :rock:
            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Попитали Казанова: Какви жени харесвате ? Блондики ? Брюнетки ? Кащанки ? Той отговорил: Да !!!

Comment

Какви мъже харесвате?

Скъпи дами, за да не се чувстваме изключени от тази така интересна и задълбочена тема, предлагам и ние да направим една своя класация на мъжете, които харесваме.

И така, какви мъже харесвате?
                Предлагам за по-лесно избор между:
                1. Нобелов лауреат по физика/медицина/еtc.
                2. Губернаторът на Калифорния, обаче в битността му на австрийски селянин
                3. Онзи небрежен каубой от рекламата на Marlboro
                4. Онзи нежен сладур от рекламата на Jillette (те са много рекламите, ама все едно от коя)
                5. Онзи готин тип от Бойна Слава ..ъ-ъ-ъ-ъ, как му беше никът
                6. Някой друг

Аз лично избирам каубоя. Все ми се струва, че може и да може да говори и има поне основно завършено, дано да не греша

To be continued... Очаквайте снимки на полуголи мъже, които ще правят компания на полуголите жени от темата по-горе :mhehe:

Comment

Хана написа
                  5. Онзи готин тип от Бойна Слава ..ъ-ъ-ъ-ъ, как му беше никът
                  :imprulz:
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Гледай го ти Импереца ка се натиска да го харесат. Къде ти отиде достойнството бре?
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Fight Club

Та в тоя филм (надявам се че сте го гледали ) имаше един епизод .В един автобус двамата главни герой съзират рекламен плакат на нещо си .От рода на Marllboro Man .Нещо здраво и мускулесто .И единия пита другия :Този колко ще издържи ,а .
                      Тук няма да правим сравнения кой колко държи на бой.Просто 90% от мъжете са напълно нормални хора . С няколко килограма отгоре-отдолу .Не толкова жилави и целеустремени (към едната п**ка).
                      С всяка изминала връзка рабирам 4е не разбирам какво искат жените .Поне едно го вярвам.Искат да бъдат заблуждавани .Че си ... Marllboro Man.
                      Човек се учи докато е жив.

Comment

какво искат жените ли ? ПАРИ :twisted:

Comment

cell написа
                          Искат да бъдат заблуждавани .Че си ... Marllboro Man.
                          Нещо като тия ли:
                          Attached Files
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
                            какво искат жените ли ? ПАРИ :twisted:
                            Вярваш ли си ?

Хана, да подходим методично към предложения списък.

1) Да бе, как ли не ....Тези хора са гении, а пробвали ли сте да живеете с гений? Или жената трябва да е напълно безлична или много влюбена. От великите личности никога не са ставали добри съпрузи. Ако се сетите поне за един пример все пак, то ще да е изключението, което да потвърждава правилото :p

2) Забрави... :tdown Не познавам много австрийски селяни, но познавам все пак доста алпийски селяни. Тези хора са...сиви. Просто няма за какво да говориш с тях /изключвам земеделие и конкурса за мис Крава/

3 и 4 ) Ха, тези сигурно са самовлюбени тъпаци. А дори и да не са, за какво ми е мъж, който да е по-хубва от мен :o

6) Мда...

Ето този

"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                            Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Не мисля, че мога да "покажа" какви мъже харесвам,
                              защото нямам някакъв идеален образ или нещо подобно.
                              Харесвам този, с когото се разбираме без да имаме нужда от
                              думи. Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
                              поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
                              въображение.

И мисля, че мъжът за мен ще е този, който успее да понесе
                              всичко това
                              "Нима, Създателю,
                              съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                              мигар аз самият съм те молил
                              от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Ако Моника Белучи се е регистрирала във форума и си мълчи нека ми прати едно ЛС да се уговорим по подробностите около сватбата й.

Comment

Working...
                                X