Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Уууууууууу млъквам.Няма повече да говоря! То тук човек от Жени не може спокойно да си казва мнението.Уф, Жени!

P.S Mad Онова дето го мерихме с Теб днес го купих! Дано да съм улучил мярката
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

как няма да помниш, зелени, ЗЕЛЕНИ!!!! срам и позор за езиковта ни гимназия си, Империал :evil:
      The weak ones are there to justify the strong...

Comment

в интерес на истината, наскоро осъзнах че наистина не запомням цвета на очите на хората... даже и на такива... виноват! ама нямам вина за това
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Честитооооо
          Много ми е любопитно как изглежда, хихихи!!!

п.с. а пристигна ли Обекта на Желанията????
          The weak ones are there to justify the strong...

Comment

15ти!!
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Mad Hatter написа
              Честитооооо
              Много ми е любопитно как изглежда, хихихи!!!

п.с. а пристигна ли Обекта на Желанията????
              Ако имаш късмет ще го видиш.По точно Аз ако имам късмет!
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А докога остава? Понеже аз знаеш се връщам чак следващия 15ти... дали ще се засечем?
                albireo написа

Comment

По принцип до 1 юни.Е иска ми се повече ама няма как. :cry:

Comment

Жалко... ще изпусна събитието на годината...
                    albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
                      Жалко... ще изпусна събитието на годината...
                      Определено е събитието на годината

Comment

ami dobre oformenite lubimata mi aktrisa e Juliq Roburts.prezenete :lol:
                        уважавай смелите,те са солта на земята

Comment

Ей тук снимка от награждаването на мис Плейбой България. Поредната мутреса. Винаги съм се питал каквое усещането да знаеш, че три милиона мъже скрити някъде със списанието в ръка маструбират пред твоят портрет? Сигурно е много яко
                          С колко ли души и преспала завалийката за да стигне до първото място и червената Мазда, която получава като награда? А е само на 18.
                          Евала! Машаллах!
                          Ама нашето Българското си е най-убавото!
                          В никакъв случай не искам да се подигравам на момичето.Напротив възхищавам й се. Нека да завиждат другите!
                          Аз просто гледам и се любувам на красотата!

Comment

Ето я и по-така

Imperial: който иска "по-така" снимки да се обръща към другаря по частни канали. Тука все пак ще трябва да се спазва някакво приличие

Comment

Браво бе!
                              Стачкаааааааааааааааа :cry:

Comment

недей, краля-слънце ще вземе да те обезглави...

пък и като я гледам на горната снимка хич и не ми се иска да я виждам . то в туй списание наблягат главно на разни крави с увиснали вимета така или по-така (пове4ето съм ги виждал в нета). само веднъж си го купик заради някаква мулатка, която се оказа единственото хубаво нещо в тоя парцал, предназначен предполаган за вдебилени смукачи на бира/футболни фенове или кухоглави парвенюта, производни на същите.

Comment

Working...
                                X