Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Умопомрачително!
    Братушките направо са се оляли... отново.
    Но не видях знаменитости в жанра като Mothorhead, Metallica, Manowar, Sodom, Accept.
    Сигурно те не отговарят на критериите, посочени по-горе. :lol: хехехехе
    Интересни са превъплащенията на иментата: "Бан Хеилен", "Скорпион"...
    Този, който го е писал не знае, че групата е от 5 човека и се казва Scorpions.

Добре е, че сега не се забраняват подобни групи, защото сигурно щяхме да сме някъде по затворите и да участваме в клипа на St. Anger. :lol:
    scharfschutze ®

Comment

"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
      Wette

Comment

Vive le France :lol: :lol: :lol:
        Анти, това трябва да види бял свят!!!
        Si vis pacem - para bellum!

Comment

:lol:
          и да види и да не види бял свят, това няма да промени факта.
          Те и италианците са горе-долу на същото положение. :lol:
          scharfschutze ®

Comment

ХХХХХХХХААААААААААХХХХХХХХХХХХАААААААААА! Изкефи ме!

А ти нещо протов велика Италия ли имаш? Ей! Сега ще видиш кви Италиански дипломати има само!
            Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "scharfschutze"

:lol:
              и да види и да не види бял свят, това няма да промени факта.
              Те и италианците са горе-долу на същото положение. :lol:
              Те са много по-зле.Така се осират през войната, че няма накъде повече, но французите несправедливо са запомнени като най-слаби, вероятно са забривили великата операция "Факел"... :twisted:
              He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Така ли? Това е за спор!

Франция или Италия има повече успехи във войнта... хахаха
                Канцлер на хазната

Comment

Щом една Гърция отблъсква супер милитаризираната Италия, а преди това и Французите ги натупват едно хубаво.Ами стотиците хиляди италианци срещу 30 000 англичани в Египет. :lol:

Май успехите им са под немско командване
                  He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Между другото, в някой книги относно Африканската кампания съм виждал и немците да се изказват доста добре за устойчивостта и поведението по време на бой на италианската пехота. Основните им проблеми явно са идвали от некачественото и неадекватно въоръжение, лошата организация (например, офицерите са били като отделно съсловие със коренно различни дажби, възнаграждения и т.н., което е създавало напрежение между тях и редовия войник (пък и на офицелите не им е пукало особено). Но сами по себе си, италианците са се били добре в не малко случаи.

Comment

Хаха! Еврейка! Имам една идея! Затвори я в мазето ти и не й давай да яде няколко седмици! След тва й дай свинско! Ще бъде голямо шоу! Искам да присъствам Хаахах (май пак обърках някои религии, но съм под леко влияние на алкохол ми простено одса)
                      Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "gollum"

Основните им проблеми явно са идвали от некачественото и неадекватно въоръжение.
                        Само за протокола ще отбележа, че италианското въоръжение е било на едно доста добро техническо ниво/имам предвид лекото пехотно въоръжение/
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Originally posted by "Sturmfuhrer"

Хаха! Еврейка! Имам една идея! Затвори я в мазето ти и не й давай да яде няколко седмици! След тва й дай свинско! Ще бъде голямо шоу! Искам да присъствам Хаахах (май пак обърках някои религии, но съм под леко влияние на алкохол ми простено одса)
                          Това беше за друга тема! Извинявайте!
                          Канцлер на хазната

Comment

Между другото, в някой книги относно Африканската кампания съм виждал и немците да се изказват доста добре за устойчивостта и поведението по време на бой на италианската пехота.
                            Едва ли при това условие Хитлер би изпратил тогава в Северна Африка генерал Ервин Ромел. Не са казали лоши думи, защото са им били съюзници, все пак. А какво точно са си милсили германците относно италианците е друг въпрос.
                            scharfschutze ®

Comment

Новини и анализи на актуални политически, икономически, културни и спортни проблеми.

Я вижте това нещо :lol:
                              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Абе... колкото по-малко жени, във войните толкова по-малко инциденти!
                                Канцлер на хазната

Comment

Working...
                                X