Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Азъ Буки Веде Глаголи

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честит празник. Кирилицата става вече една от официалните азбуки на ЕС, тъй че тази година празника е и малко по-специален.

Comment

Честит празник и от мен! Нека на този ден да се преклоним пред делото на Светите Братя, които ни изведоха от тъмнината. Нека да не забравяме и княз Борис-Михаил, който спаси тяхното дело!
      Честит Празник!
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

з мсл д бв стчк и д пртстрм по тз нчн срщ нгрмтнт и нпрвлн псн вв фрм !
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Честит празник и нека боготворим делото на Кирил и Методий, и нека пишем на кирилица.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

mellisa написа
            з мсл д бв стчк и д пртстрм по тз нчн срщ нгрмтнт и нпрвлн псн вв фрм !
            Последно предупреждение към потребителя Мелиса да пише правилно и разбираемо. Мисля, форумът се нагледа на неразбираеми писания от нейна страна. :stop:

:lol: :lol: :lol: И честит празник на патерици на всички.
            (ей така се трупат постове )
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Sir Gray написа
              Последно предупреждение към потребителя Мелиса да пише правилно и разбираемо. Мисля, форумът се нагледа на неразбираеми писания от нейна страна. :stop:
              Превод за неразбралите написаното от мен

Аз мИслЯ дА ОбЯвЯ стАчкА и дА прОтЕстИрАм по тОзИ нАчИн срЕщУ нЕгрАмОтнИтЕ и нЕпрАвИлнИ пИсАнИЯ вЪв фОрУмА

Това е ! Това е български форум и тук се пише не само на кирилица, но и грамотно. Правя разлика между печатна грешка в хода на мисълта и бързото писане и правописна грешка. Нямате представа колко обидно е донякъде да се чете постинг пълен с правописни грешки. Да ви кажа, пълният член не е измислица на крайни феминистки, той е важна част от българската граматика ! И според същата тази граматика, след запетая се оставя празно място. :sm100:
              Last edited by mellisa; 25-05-2005, 16:47.
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

mellisa написа
                Превод за неразбралите написаното от мен

Аз мИслЯ дА ОбЯвЯ стАчкА и дА прОтЕстИрАм по тОзИ нАчИн срЕщУ нЕгрАмОтнИтЕ и нЕпрАвИлнИ пИсАнИЯ вЪв фОрУмА

Това е ! Това е български форум и тук се пише не само на кирилица, но и грамотно. Правя разлика между печатна грешка в хода на мисълта и бързото писане и правописна грешка. Нямате представа колко обидно е донякъде да се чете постинг пълен с правописни грешки. Да ви кажа, пълният член не е измислица на крайни феминистки, той е важна част от българската граматика ! И според същата тази граматика, след запетая се оставя празно място. :sm100:
                Нплн т рзбрм! :sm100:
                Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
                Паисий Хилендарски

Comment

.
                  Last edited by ; 21-03-2006, 18:02.

Comment

Ами то, да вземем да учредим и клуб на неправилно пишещите, нещо като сбирките на анонимните алкохолици. Все пак, напоследък неграмотността става масово явление и като нищо тези, които се опитваме да пишем правилно, ще се окажем неправилно пишещи на общия фон.

Comment

valo написа
                      Не считаш ли, че с този пост вменяваш комплекси на неправилно пишещите?
                      Я пак ? Значи, понеже мога случайно да засегна неграмотните тук, да се примирявам с правописни грешки ? Сега ако ми кажеш и че това им право е част от свободата на словото... :vsad:

Comment

На първо време махни интервалите между последната буква на изречението и въпросителните знаци :mhehe:
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Казах аз, че трябва строг модераторски контрол за мелиса....

А иначе стига с това отклонение за правописа, не му е мястото в тази празнична тема.
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

.
                            Last edited by ; 21-03-2006, 18:01.

Comment

Официално смятам, че някои хора просто не се стараят, а това е неуважение първо към езика и второ към останалите потребители, защото наистина е по-трудно да се чете текст с грешки.

Да не говорим за текст на латиница, който аз лично просто прескачам.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                              X