Честит празник. Кирилицата става вече една от официалните азбуки на ЕС, тъй че тази година празника е и малко по-специален.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Азъ Буки Веде Глаголи
Collapse
X
-
Гост
-
Честит празник и от мен! Нека на този ден да се преклоним пред делото на Светите Братя, които ни изведоха от тъмнината. Нека да не забравяме и княз Борис-Михаил, който спаси тяхното дело!
Честит Празник!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
mellisa написаз мсл д бв стчк и д пртстрм по тз нчн срщ нгрмтнт и нпрвлн псн вв фрм !
:lol: :lol: :lol: И честит празник на патерици на всички.
(ей така се трупат постове )XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Sir Gray написаПоследно предупреждение към потребителя Мелиса да пише правилно и разбираемо. Мисля, форумът се нагледа на неразбираеми писания от нейна страна. :stop:
Аз мИслЯ дА ОбЯвЯ стАчкА и дА прОтЕстИрАм по тОзИ нАчИн срЕщУ нЕгрАмОтнИтЕ и нЕпрАвИлнИ пИсАнИЯ вЪв фОрУмА
Това е ! Това е български форум и тук се пише не само на кирилица, но и грамотно. Правя разлика между печатна грешка в хода на мисълта и бързото писане и правописна грешка. Нямате представа колко обидно е донякъде да се чете постинг пълен с правописни грешки. Да ви кажа, пълният член не е измислица на крайни феминистки, той е важна част от българската граматика ! И според същата тази граматика, след запетая се оставя празно място. :sm100:Last edited by mellisa; 25-05-2005, 16:47."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
mellisa написаПревод за неразбралите написаното от мен
Аз мИслЯ дА ОбЯвЯ стАчкА и дА прОтЕстИрАм по тОзИ нАчИн срЕщУ нЕгрАмОтнИтЕ и нЕпрАвИлнИ пИсАнИЯ вЪв фОрУмА
Това е ! Това е български форум и тук се пише не само на кирилица, но и грамотно. Правя разлика между печатна грешка в хода на мисълта и бързото писане и правописна грешка. Нямате представа колко обидно е донякъде да се чете постинг пълен с правописни грешки. Да ви кажа, пълният член не е измислица на крайни феминистки, той е важна част от българската граматика ! И според същата тази граматика, след запетая се оставя празно място. :sm100:Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Гост
-
valo написаНе считаш ли, че с този пост вменяваш комплекси на неправилно пишещите?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
-
Официално смятам, че някои хора просто не се стараят, а това е неуважение първо към езика и второ към останалите потребители, защото наистина е по-трудно да се чете текст с грешки.
Да не говорим за текст на латиница, който аз лично просто прескачам.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment