"Всичко може ....ко се наложи!" - долбокомислено заяви Авл Полибий Катон, потапяйки се във римката си вана с няколко приятелки и колежки от Сената, облечени по типично за древен рим облекло за баня хи хи хи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли мъжете и жените ...
Collapse
X
-
Бих казал, че Хана и Мелиса са съвсем прави - HELLCAT (и явно, вие фелдмаршале ), очевидно проблемът ти съвсем не е свързан с прятелството, така че поставяш въпроса си съвсем неправилно. Мисля че Стагон се опита да ти илюстрира къде точно грешиш, аз ще го допълня - ти или търсиш нечие приятелство и в този случай полът няма кой нае колко съществено значение, или търсиш любов или да го кажем другояче - сескуален контакт. Фактът че твоето намерение не се съчетава с намерението на някого другиго съвсем не е свързан с начинът, по който поставяш питането си.
Ако използвате думата "приятел" катоначин да означите "партньор за неангажираща сескуална връзка", то в такъв случай проблемът ви е понятиен. И тогава питането ти би следвало да се преформулира .
Comment
-
Точно затова казвам, че ориенталския начин на мислене е много силен у нас. И като начин на разглеждане на другите хора и като собствени намерения в тази посока. Точно казаното "дали ще им повярват" е съвсем в целта в това отношение
Но, всеки с морала и възпитанието си в крайна сметкаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Хм, аз не мисля че е толкова просто, наскоро тук научих един много забавен израз, "friends with benefits"... оставям интерпретацията на вас
А ако дадена жена иска от вас да сте "само приятели", а вие искате нещо друго, то проблема е изцяло във вас.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
А ако дадена жена иска от вас да сте "само приятели", а вие искате нещо друго, то проблема е изцяло във вас.
А схващането, че не е възможно да има само приятелство между мъж и жена е... меко казано смешно.
Comment
-
Ако си имал предвид "Когато Хари срещна Сали" - ОК, но там нещата завършват с happy end, като на филм. Явно ситуацията "добра приятелка плаче на рамото и разказва за други мъже" е разпространена, но моят личен опит ми казва, че плакането и разказването обикновено е двустранно. Работата е там, че въпреки че постояноо сме заедно, мъжете и жените, някои неща ги виждаме по много различен начин и винаги е интересно, а понякога е и полезно да видиш другата гледна точка. Това е според мен особеното на приятелството между мъж и жена. Аз лично съм давала пространни обяснения и съм тълкувала поведението на други жени, с които приятелят ми е имал отношения. Не че мнението на жена Х може да е валидно за жена У, но все пак. Примерно кога "Не" означава "Може би при известни условия", кога означава "Да", а кога си е твърдо "Не".
Comment
Comment