Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли мъжете и жените ...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Темата е доста идеалистична и май се опитва да покаже колко чисти могат да бъдат отношенията между младежите
    А интересно как успявам тогава с бивши гаджета да остана добър приятел.
    И това което съм написал в предния пост вземи го прочети както трябва .Може и да схванеш за какво говоря .
    Човек се учи докато е жив.

Comment

cell написа
      Темата е доста идеалистична и май се опитва да покаже колко чисти могат да бъдат отношенията между младежите
      А интересно как успявам тогава с бивши гаджета да остана добър приятел.
      И това което съм написал в предния пост вземи го прочети както трябва .Може и да схванеш за какво говоря .
      О, ти говориш, но за съжаление не казваш много...

А това да станеш прятел с вече бившо гадже е малко по-различно от това да станеш гадже с човек, който ти е вече приятел.

Но пък не се тревожи, схванах ти проблема - ти просто и понятие си нямаш от женската, а не мъжката гледна точка...Но мен това изобщо не ме засяга.

Остани си със здраве.
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
        А дали няма леко да противоречи на чл. 9 и 10 ?
        Свободата на мисълта, съвестта и религиите ( чл. 9 ) и свободата на изразяване на мнения ( чл. 10 ) ?
        Не мисля че би попаднала в приложното им поле .

Сещам се за един случай от практиката на Френския ВКС:
        Съпругът предявил иск срещу съпругата си за претърпени неимуществени вреди в резултат на отказа й да води пълноценен семеен живот ( в сексуален аспект ). ВКС е приел фактите за доказани и преценил с оглед житейските презумпции, че средностатистическата семейна двойка прави секс минимум три пъти седмично, както и с оглед средната цена на секусуалната услруга, предоставена от професионалистките на "Плац Пигал", е присъдил съответната сума на ищеца.

Erich Von Manstein написа
        Да ти покажа ли?

cell в последно време явно тренира писане. Няма смисъл всеки да си показва смс-ите щото това не е идеята.
        С цялото си уважение към Вас, Хер генерал, но смея да доложа, че според скромното мнение на някои участнички във Форума, "еднометровото влечуго" било мит и блъф. Но както и друг път е ставало на въпрос: РАЗМЕРЪТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. :lol:
        Last edited by HELLCAT; 03-04-2005, 18:59. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
        SEMPER AGRESSUS

Comment

Working...
        X