Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За размера и значението му или мъже срещу жени

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperial написа
    В темата се обсъждат социално-културни въпроси
    Щом е така - да поставим въпроса на начуни основи. Моля за по-ясно дефиниране на проблема и ще може да го пуснем направо в раздел "Сериозни анализи".

Първо, никъде не е назован и дефиниран предметът на анализа. За по-ясно ще го наричам по-долу Онова-Чието-Име-Не-Се-Споменава (ОЧИНСС).

Второ, не става ясно за какъв размер и в какви единици става дума. Да приемем, че единиците са по системата СИ. Предлагам следните мерни единици по избор: сантиметри, цолове, калибър, минути, часове, пъти.

Трето, изначално е сгрешено моделирането на проблема. След като разгледаме Онова-Чието-Име-Не-Се-Споменава като един метафизичен инфообект, става ясно, че само при него се опровергава един от законите на диалектиката. Според втория закон на Хегел количеството преминава в качество, но това се отнася за всичко в този свят, освен за Онова-Чието-Име-Не-Се-Споменава!!! В случая количеството категорично не означава качество! Това е епохално научно откритие, четвърти закон на диалектиката, авторството на който по право принадлежи на този форум.

Comment

Нека това бъде още един принос на Форуми Бойна Слава към науката:
      ВТОРИ ЗАКОН ЗА ОТНОСИТЕЛНОСТТА
      Ако Вашите родители нямат деца, то по всяка вероятност и Вие няма да имате :sm100:

Comment

Това разбира се е неоспоримо и титанично логично.

Comment

Обичам когато ме уважават :nworthy: :nworthy: :nworthy:

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
            За мен най-сексуалната част, която виждам у ЖЕНАТА е нейният ИНТЕЛЕКТ :fire:
            Надявам се това да е сарказъм
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Бога ми, самата истина :twisted:

Comment

Хана написа
                Щом е така - да поставим въпроса на начуни основи. Моля за по-ясно дефиниране на проблема и ще може да го пуснем направо в раздел "Сериозни анализи".
                Първо, никъде не е назован и дефиниран предметът на анализа. За по-ясно ще го наричам по-долу Онова-Чието-Име-Не-Се-Споменава (ОЧИНСС)...............
                .
                И аз се надявам и това да е сарказъм, защото без да съм психолог ми е ясно че използвайки иносказателни словосъчетания за да описваш първичните полови белези показва наличие на проблем... имаше една книга-фантастика - "Странник в странна страна" където между другото се анализираше и този проблем
                may the Force be with you

Comment

С извинение ама ОЧИНСС после да не стане по името на известната партия ДеСеБе и ДеНеСеЕбе?

Comment

Лично наблюдение от опита ми с жените но при 98/9% от тях "интелект" е абстрактно понятие или поне не е в смисъла в който аз го приемам
                    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

то вярно казват че мозъка бил най големият полов орган.. но да не прекаляваме все пак ..

Comment

Жените никога не знаят какво искат, те никога не са доволни от това което имат !
                        Знаете ли какво искат ЖЕНИТЕ:
                        ВСИЧКО И ПОВЕЧЕ !
                        От което следва, че за ЖЕНИТЕ размерът има значение!

Comment

Araslan написа
                          Лично наблюдение от опита ми с жените но при 98/9% от тях "интелект" е абстрактно понятие или поне не е в смисъла в който аз го приемам
                          Въобще не съм съгласен с теб. Процентът е най-много 90.
                          Всъщност размерът на мъжкия полов орган е от много по-голямо значение(относително), отколкото този на женските гърди.
                          С риск да падна още повече... не можеш с 10 см да имаш мъжко самочувствие.
                          И за да се конкретизирам напълно смятам че 152 мм си е съвсем нормално (не говоря за себе си). Вие какво смятате? Само без лъжи
                          Надявам се не съм потрошил някоя догма пак.
                          :fire:

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
                            Жените никога не знаят какво искат, те никога не са доволни от това което имат !
                            Знаете ли какво искат ЖЕНИТЕ:
                            ВСИЧКО И ПОВЕЧЕ !
                            От което следва, че за ЖЕНИТЕ размерът има значение!
                            Разбира се че има
                            :rock: , но дори и за тях това далеч не е най-важното.
                            Грубото отношение към тях ще доведе до проблеми в бъдещето (освен ако не са с много нисък морал), а вие с дебел портфейл и щедра ръка, ако ще и да разполагате с 305 мм крепостно оръдие

Comment

Stagon написа
                              Разбира се че има
                              :rock: , но дори и за тях това далеч не е най-важното.
                              Грубото отношение към тях ще доведе до проблеми в бъдещето (освен ако не са с много нисък морал), а вие с дебел портфейл и щедра ръка, ако ще и да разполагате с 305 мм крепостно оръдие
                              Най-важното ( за жените ) са ПАРИТЕ - материалният израз на жадуваната от тях сигурност ! Съвременната фемина иска от мъжа най-вече сигурност ( материална под формата на конвертируеми финикийски знаци и съпътстващите знакови проекции на сигурността - жилище, автомобил, вила и пр. ). Фемината живее с копнежа да бъде желана, т.е. да бъде жертва и държи мъжа да бъде преди всичко ловец - властен, брутален, но даващ сигурност. Останалато е въпрос на компромис - "Важното е да бъде богат, а любовта ще дойде по - късно " - това е виждането на фемината през 21 в.

Comment

Уф, добре, че още не съм минала към "виждането на фемината през 21 в." че нещо хич не ми звучи ....

Направо чета каквото сте писали и си мисля
                                ..."горките мъже"
                                "Нима, Създателю,
                                съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                                мигар аз самият съм те молил
                                от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Working...
                                X