Всъщност там пише че не може. :mhehe:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За размера и значението му или мъже срещу жени
Collapse
X
-
Гост
Han Solo написаА дали може да поръча китайско по телефона?
Comment
-
Гост
Erich Von Manstein написаАз и на мляко произведено от нея + Корнфлейкс ще издържа така че хм по отношение на храната бих казал, че се задоволявам с малко.
:aaa:
Comment
-
Оф даняма нищо ще се научи...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Stagon написаAma тя с колко ще се за "задоволява", не ми се мисли...
:aaa:...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Аз пак се включвам късно и за това ще кажа само че по принцип това зависи от човека, поне при мене не е лошо една жена да има големички гърди е не е задължително ама все пак не искам да бъде като плоска дъска и да имам чуството че спа с мъжКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написа..... ама все пак не искам да бъде като плоска дъска и да имам чуството че спа с мъж
Comment
-
bsb написаВнимавай какво пишеш, да не те разберем погрешно Ще припомня старата случка, приписвана на професор Брадистилов. По време на лекция спрял токът. Някой "остроумен" студент се изцепил: "Тъмно е като в негърски гъз!". След като смехът утихнал, професорът отвърнал: "Да-а, някои хора са били на какви ли не места..."
:tup: :tup: :lol: :lol: :lol:Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment