"Жената е тръстика, която винаги нежно трепти от вятъра на щастието"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За размера и значението му или мъже срещу жени
Collapse
X
-
И както добре започна летецЪ, аз предлагам да сложим един мирен край на темата - Това, че не можем едни без други е Повече от Ясно.
И всеки си има недостатъци, били едни, били други.
Има си типове хора, които допадат на типове хора.
А пък и нали знаете - Противоположностите се привличат.
Все пак не може животът винаги да е сладък - ако няма поне
малко горчиво как ще го оценим...."Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment
-
VladDracul написа- Това, че не можем едни без други е Повече от Ясно.
.....Хората от Спартакус, ще потвърдят, че еднаквите полове по-добре се привличат от противоположните.
Та да ви питам какво ви е мнението за би и гей връзките?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Имах позната която казваше че иска спортна пишка .Демек издражлива.А тя имаше опит .А за интелекта .Ами рано или късно стигаме до тялото на жената .Физически.И тя иска да бъде целувана ,галена и т.н.А съм забелязал че няма такава жена която да окаже два пръста отзад.Е стига сме говорили за интелект .Всичко опира до инстинкти.От кога сме хора .2 мил.години.А се имаме за цивилизовани от ... 200 до 500 години .Как можете да отметнете толкова време оцеляване и приспособяване към света.Жените търсят оцеляването на рода ,за разлика от мъжете.Човек се учи докато е жив.
Comment
-
Гост
cell написаИмах позната която казваше че иска спортна пишка .Демек издражлива.А тя имаше опит .А за интелекта .Ами рано или късно стигаме до тялото на жената .Физически.И тя иска да бъде целувана ,галена и т.н.А съм забелязал че няма такава жена която да окаже два пръста отзад.Е стига сме говорили за интелект .Всичко опира до инстинкти.От кога сме хора .2 мил.години.А се имаме за цивилизовани от ... 200 до 500 години .Как можете да отметнете толкова време оцеляване и приспособяване към света.Жените търсят оцеляването на рода ,за разлика от мъжете.
Comment
-
С привичната си циничност ще кажа каква е ролята на жените в моя животкошче за изхвърляне на излишния тестостерон(който не съм изхвърлил другаде) иии може би в по-късен етап от живота си средство за размножаване на малко арасланчета
Иначе до сега не съм срещал жена която да е едновременно забавна,добре изглеждаща и интелигентна(това че хубавите момичета са лишени от интелект е нещо като природен закон)
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Гост
Boteff написаoff:а да си се сещал да пробваш с един .. :tup:
Comment
-
Гост
Araslan написаС привичната си циничност ще кажа каква е ролята на жените в моя животкошче за изхвърляне на излишния тестостерон(който не съм изхвърлил другаде) иии може би в по-късен етап от живота си средство за размножаване на малко арасланчета
Иначе до сега не съм срещал жена която да е едновременно забавна,добре изглеждаща и интелигентна(това че хубавите момичета са лишени от интелект е нещо като природен закон)
Comment
-
Стига глупави въпросиТЯ МОЖЕ ДА ГОТВИ!!!
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment