Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво слушате в момента?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е Gravity Co е разтухата ама аз и Остава харесвам... Алтернатива трябва да бъде поддържан. Наистина имат адски много добри неща на мен любимата ми е "Мъничко човече".

И между другото си втория човек който за един ден ми казва, че имам странен вкус. Първия не каза нито добър нито лош каза странен.

Comment

....Sonata Arctica доста прилична скандинавска група, каварът им на Fade to Black засенчва Metallica
      ...Before, my sword was without a name

Comment

Tool-Lateralus

Comment

Soul_Hunter написа
          Tool-Lateralus
          Ха, всъщност аз това от вчера го знам и доста ми допада.
          Но ми казаха, че другите им албуми били по-добри, та ще пробвам и тях.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

За Tool трябва да се изкаже The Stalker

Аз бях гледал техен клип без да чувам музиката в един клуб и нищо естествено не разбрах и ги обявих предварително и неправитлно за отвратни. Като чух и видях Schism обаче :nworthy: :nworthy: :rock:

Comment

A аз в момента точно слушам Running Wild - Under Jolly Roger
              Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Beatles - Flying
                Beatles - Lucy in the sky with diamonds (LSD) :mhehe:

Comment

Nick kave & The bad seeds : Only , Loverman , Wisky in the jar ,
                  Parni Valiak : Esen u meni
                  Диана Експрес : Молитва за дъжд.
                  Фактор: съседката , приятели
                  Ам дочувам гравити ко ! Егати музиките слушкате момчета

Comment

Ей сега забих интересна серия:

Тангра: Любовта без която не можем
                    Остава: Мъничко човече
                    Rammstein: Mein teil (не я бях слушал отдавна затова удоволствието беше огромно прибавеноот изключително добрия клип)

Що Тъндъре какво им е на Гравити Ко?

Comment

Е това просто трябва да се чуе:
                      Sepultura & Luciano Pavarotti - Roots, Bloody Roots
                      <<..........>>

Comment

А украинските пънкари:

Кавърите по Britney "Baby one more time" и Eagles "Hotel California" чупят зъби направо.

Comment

Tool

Comment

ManStein, евала за Тангра, това е велика Българска група!
                            Аз в момента, вярвате или не, слушам Мистерията на Българските Гласове, и по-специално "Шопе, шопе".Яко кеф, не само защото съм шоп :tup:
                            knowledge is power

Comment

Deimos написа
                              Е това просто трябва да се чуе:
                              Sepultura & Luciano Pavarotti - Roots, Bloody Roots
                              Безспорен култ
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ще си призная нещо - участвам в 3-4 форума. Да кажем 4. В три от тях се държа доста добре обаче си имам един дето си избивам простотията със страшна сила и въобще създавам доста хаос а на всичкото отгоре съм модератор. Та там чух най-големия виц в последно време - тоест те са два и са на музикална тематика:
                                Ще ги копирам.

Това е диалог между мен и двама "потребителя" в темата "Защо слушате музика?" направена от Първи) като майтап.

Първи) Аз на ваше място не бих.
                                Аз) Аз обещавам, че повече няма. Само ме боли глава от нея и нищо не разбирам. За мен и най-простия албум на Магапаса ми се струва твърде концептуален. Имам си и други проблеми та да се занимавам само с тая музика.
                                Втори) Еми защо да не се слуша музика. В свободно време защо да не се слуша. Понякога тя помага за душевното състояние(ако мога така да се изразя
                                Аз) не ви ли боли глава от нея? Аз бях хванал сериозна доживотна хемикрания от Пинк Флойд.
                                Втори) Хех еми виж сега. Зависи какъв стил музика слушаш. Сега наистина Пинк Флойд са доста силна рок група. Имат доста тежки парчета. Но пак ти казвам зависи каква музика слушаш

:cry: :rock: :sm186:

МАМА МУ СТАРА ОТКОГА ПИНК ФЛОЙД СА РОК ГРУПА БЕ??? Нали бяха 35 години прогресив???

И второто изказване принадлежи на съвсем друг образ:

Ping Floid са тъпи щото не са модерни.

Сега не ми е ясно човека майтапеше ли се нарочно ли беше сбъркал името на групата въобще загадки с много неизвестни.
                                Last edited by Док Холидей; 12-02-2005, 12:24.

Comment

Working...
                                X