Ами аз мога да кажа къде не искам да съм, в някоя Ю-лодка, на тез чиляци там им е било доста тегаво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако се върнем с 61 години назад в чия армия бихте предпочели да бъдете?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Понравился мне ответ Parabellumа
А я хотел бы оказаться в трофейной команде, или где-нибудь на продовольственном складе.
Но, если попал бы в действующие части (непременно антигитлеровские), то наверное хотел бы в артиллеристы- и вроде воюешь, и от фронта подальше. ."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
На мен ми се иска да бъде в Кралския флот на линкор от класа КГV или да кажем на Нелсън.
Второто ми желание е Американския флот - да бъда на борда на тежък или лек крайцер, защотгто са били много оперативни - да командван съединения при Гуадалканал.Там линкорите играят малка роля, а Айовите се появяват накрая.
Не бих искал в никакъв случай да подкрепям тиранични режими като хитлеристкия или комунистическия.Много харесвам немската техника, но не и това, за което е използванаП.В.
Comment
-
Български редови войник дайте една пушка па ще ги видя аз прехвалените есесовци
и разните там американчета и русначета и всякакви които си мислят че могат да си играят на войници...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Бих предпочел да съм в някой добре отоплен кабинет с плюшени завеси и тежка дъбова маса и, сведен над картите, да давам дълбокомислени указания на близкостоящите генерали
PS. Армията няма значение, само да не е италианската"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Пилот написаДо kapitan: прочети как Кожедуп само с воденият си се бие срещу 40 (!) ФВ 190, които са в ролята на изтребител-бомбандировачи.
Ето я мойта машина, малко след като съм утрепал двадесетия самурай
Last edited by Thunderchief; 25-02-2005, 10:34.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Гост
ЗДРАСТИ написав либовната :nut:
а конкретно на милитарстичния въпрос в СССР танкови воиски с един секретен Т-44 :1087:
Comment
-
Пилот написаStagon, я дай по-ясна дата. Например - Януари, Юни. На мене много би ми харесало да съм на някой плаж във Франция и да стрелям по идващите американци.
:fire: :fire: :fire:
И аз бих искал да бъда до едно от онези млади германчета където се намират на Омаха и стрелят по американците ще си умра от кеф :mhehe: и бъдете сигурни ще нямаше да им стигне 3 дена да завземат шибания плаж само да имам достатъчно патрони.
Другото място където бих искал да бъда е в някоия СС дивизия някъде на Източния фронт няма значение дали е южния или който и да е друг фронт е по възможност на Воронежкия фронт.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment