27+12= 39. Да вземеш да си прегледаш учебника по математика. Това първо. Второ, няма никакво значение на колко години е бил. Никой не го обвинява в някакво престъпление. Ако се считаше за престъпление, половин Германия щеше в затворите. Било е задължително, за да влезе в Семинарията. Хубаво, ама не е било задължително да влиза в Семинарията. Бравос на таквизи люде! Незнам само дали не е бил в СС дивизията Хитлерюгенд, ама то и това е било задължително сигурно. Какво да ги правиш -деца. Като свършила войната и пораснали.
Не става ясно какви прогнози следва да се правят в тази тема! Кеф ти било, изтрил си няколко теми. Едно време така ме работеше комсомолския секретар (дано да не си ти). Само да поясня, за някои преди да си затрил и това - казах честито на новия папа и пуснах една песен, която той задължително доста е пял. Карай, няма вече да се обаждам на католически теми. Не трябва да се знае какъв е бил папата, пък и на никого не му пука. По 'чин' така да се каже папата е равен на Негово Високопреосвещенство Максим. Що не пуснете тема кой ще бъде следващия Патриарх???
Между другото, господин 'супермодератор', аз останах с убеждението, че главната подтема беше 'Интересно от медиите'. Аз пуснах нещо , което ми се струваше интересно и ти го изтри....
Подзаглавието на темата: За всякакви публикации, които ви сте намерили интересни....
Ето малко информация за една немска бойна част от ВСВ:
SS-Pz.Div. "Hitler Jugend"
SS-Pz.Gren.Rgt.25 und 26, SS-Pz.Aufkl.Abt.12, zeitw. SS-Kradschtz.Btl.22, SS-Pz.Art.Rgt.12, SS-Flak.Abt.12, SS-Werfer.Abt.12, SS-Pz.Jäg.Abt.12, SS-Pz.Pion.Btl.12, SS-Pz.Nachr.Abt.12
Div.Truppen: SS Nr. 12
Div.Kdr.: Fritz Witt, Kurt Meyer, Hubert Meyer, Fritz Kraemer, Hugo Kraas
Не става ясно какви прогнози следва да се правят в тази тема! Кеф ти било, изтрил си няколко теми. Едно време така ме работеше комсомолския секретар (дано да не си ти). Само да поясня, за някои преди да си затрил и това - казах честито на новия папа и пуснах една песен, която той задължително доста е пял. Карай, няма вече да се обаждам на католически теми. Не трябва да се знае какъв е бил папата, пък и на никого не му пука. По 'чин' така да се каже папата е равен на Негово Високопреосвещенство Максим. Що не пуснете тема кой ще бъде следващия Патриарх???
Между другото, господин 'супермодератор', аз останах с убеждението, че главната подтема беше 'Интересно от медиите'. Аз пуснах нещо , което ми се струваше интересно и ти го изтри....
Подзаглавието на темата: За всякакви публикации, които ви сте намерили интересни....
Ето малко информация за една немска бойна част от ВСВ:
SS-Pz.Div. "Hitler Jugend"
SS-Pz.Gren.Rgt.25 und 26, SS-Pz.Aufkl.Abt.12, zeitw. SS-Kradschtz.Btl.22, SS-Pz.Art.Rgt.12, SS-Flak.Abt.12, SS-Werfer.Abt.12, SS-Pz.Jäg.Abt.12, SS-Pz.Pion.Btl.12, SS-Pz.Nachr.Abt.12
Div.Truppen: SS Nr. 12
Div.Kdr.: Fritz Witt, Kurt Meyer, Hubert Meyer, Fritz Kraemer, Hugo Kraas
При други обстоятелства щях да ти изтрия мнението, защото иронията ти не е на подобаващо високо ниво и отново безсмислено се обаждаш. Ако идеята е да се разправям с теб то не бих го направил тук. Има си ЛС - предполагам знаеш какво значи това. Явно си напреднал човек с познания в различни области - от Хитлерюгенд до форуми в интернет.
Опитвай се в бъдеще да смекчиш страстта си към контролиране на господа модераторите и супермодераторите или специално към мен, защото не смятам да се съобразявам с теб колкото и лошо да е.
Хайде да не превръщаш едно изтрито мнение в проблем, защото аз ще превърна доколкото мога участието ти тук в проблем - нещо, което принципно не би ми било приятно - за теб мога да го направя.
Comment