Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой ще бъде новият папа?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

27+12= 39. Да вземеш да си прегледаш учебника по математика. Това първо. Второ, няма никакво значение на колко години е бил. Никой не го обвинява в някакво престъпление. Ако се считаше за престъпление, половин Германия щеше в затворите. Било е задължително, за да влезе в Семинарията. Хубаво, ама не е било задължително да влиза в Семинарията. Бравос на таквизи люде! Незнам само дали не е бил в СС дивизията Хитлерюгенд, ама то и това е било задължително сигурно. Какво да ги правиш -деца. Като свършила войната и пораснали.
    Не става ясно какви прогнози следва да се правят в тази тема! Кеф ти било, изтрил си няколко теми. Едно време така ме работеше комсомолския секретар (дано да не си ти). Само да поясня, за някои преди да си затрил и това - казах честито на новия папа и пуснах една песен, която той задължително доста е пял. Карай, няма вече да се обаждам на католически теми. Не трябва да се знае какъв е бил папата, пък и на никого не му пука. По 'чин' така да се каже папата е равен на Негово Високопреосвещенство Максим. Що не пуснете тема кой ще бъде следващия Патриарх???
    Между другото, господин 'супермодератор', аз останах с убеждението, че главната подтема беше 'Интересно от медиите'. Аз пуснах нещо , което ми се струваше интересно и ти го изтри....
    Подзаглавието на темата: За всякакви публикации, които ви сте намерили интересни....

Ето малко информация за една немска бойна част от ВСВ:

SS-Pz.Div. "Hitler Jugend"

SS-Pz.Gren.Rgt.25 und 26, SS-Pz.Aufkl.Abt.12, zeitw. SS-Kradschtz.Btl.22, SS-Pz.Art.Rgt.12, SS-Flak.Abt.12, SS-Werfer.Abt.12, SS-Pz.Jäg.Abt.12, SS-Pz.Pion.Btl.12, SS-Pz.Nachr.Abt.12

Div.Truppen: SS Nr. 12

Div.Kdr.: Fritz Witt, Kurt Meyer, Hubert Meyer, Fritz Kraemer, Hugo Kraas
    avatarx любезни, не ме учи каква организация е Хитлерюгенд. Просто недей. С организацията съм запознат доста добре а биографиите на нейните командири можеш да прочетеш ако способностите ти позволяват да четеш, а не да запълваш пространството с глупости.
    При други обстоятелства щях да ти изтрия мнението, защото иронията ти не е на подобаващо високо ниво и отново безсмислено се обаждаш. Ако идеята е да се разправям с теб то не бих го направил тук. Има си ЛС - предполагам знаеш какво значи това. Явно си напреднал човек с познания в различни области - от Хитлерюгенд до форуми в интернет.
    Опитвай се в бъдеще да смекчиш страстта си към контролиране на господа модераторите и супермодераторите или специално към мен, защото не смятам да се съобразявам с теб колкото и лошо да е.
    Хайде да не превръщаш едно изтрито мнение в проблем, защото аз ще превърна доколкото мога участието ти тук в проблем - нещо, което принципно не би ми било приятно - за теб мога да го направя.
    Last edited by Док Холидей; 20-04-2005, 22:09.

Comment

Ами една от първите инициативи, всъщност първата появила се в инфопотока е за диалог с другите религии, което е далеч от консерватизма, който му се приписва.Да видим...
      А колкото до Йоан Павел II, всъщност и провежданата от него политика може да се характеризира като консервативна, Бенедикт XVI е по-скоро продължение на тази линия, а и да не забравяме, че Ратцингер е вече 24 години начело на, както там и казват сега, Светата Инквизиция тоест канцеларията отговорна за доктриналните въпроси, и е назначен там именно от Йоан Павел II /не говоря за ръкополагането му за кардинал, той е един от двамата, от общо над 120 кардинала, които НЕ са ръкоположени от Войтила/.
      И една забележка, към Мелиса и всички които са я цитирали, разпространявайки грешката: не се пише секстант, освен ако не си имала предвид уреда за навигация
      knowledge is power

Comment

Sherlock написа
        И една забележка, към Мелиса и всички които са я цитирали, разпространявайки грешката: не се пише секстант, освен ако не си имала предвид уреда за навигация
        Не, едва ли съм имала предвид уреда за навигация .
        Ако ми кажеш с каква дума да я заменя и защо "секстант" не е правилно употребена, веднага ще я заменя с подходящата.
        Last edited by gollum; 21-04-2005, 12:52.
        "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
        Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Ами правилната дума в случая е "сектант", според мен.

Comment

Мерси. :1087: Аз реших, че такава дума въобще няма в българския и тръгнах да мисля от кой ли език съм я домъкнала. :vsad:
            "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
            Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

Е, как има си я. Много стара и уважавана в оперделени среди дума, особено когато става въпрос за политика (впрочем, не по-малко и когато става въпрос за религия ). Вчера в една тема тук става въпрос за едни "левосектанти", например.

Comment

Аз не влагам много смисъл в този линк, но би паснал на някой от мненията написани по-горе!

Comment

А аз като гледам възрастта на настоящия папа скоро май пак ще има избори .... (без лоши чувства, само мнение...)
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Working...
                  X