Spisarevski написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нацистка пропаганда залива България
Collapse
X
-
may the Force be with you
-
Елемаг написа
Там е работата че всеки трябва да има право сам да прецени какво са тези издания! А не някакви "защитници на демокрацията" и други подобен род идиоти да му налагат собствените си преценки.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Е, покрай сайтовете на Бойна Слава съм се сблъскал с много хора, които спадат към категорията "видял книжка, сторила му се интересна, прочел, повярвал", които нито имат желанието нито ще си направят труда да прочетат повече. Откровено казано, явно нямаш достатъчен поглед върху нещата.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ами всякакви книги, проповядващи философии и идеологии на омразата, нацизма и тн например не трябва изобщо да се допускат до печат.
Може би ще ми дадеш пример със САЩ отново, тук има наистина пълна свобода на печатаната литература, има си ги идеологическите, но има и предостатъчно качествени и достъпни книги, за да може човек наистина сам да си прави изводите. Но у нас нещата са съвсем различни.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Може би ще ми дадеш пример със САЩ отново, тук има наистина пълна свобода на печатаната литература, има си ги идеологическите, но има и предостатъчно качествени и достъпни книги, за да може човек наистина сам да си прави изводите. Но у нас нещата са съвсем различни.
Ами всякакви книги, проповядващи философии и идеологии на омразата, нацизма и тн например не трябва изобщо да се допускат до печат.
НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Аз казах, че по принцип, в идеалния случай, не съм привържаник на цензурата. Обаче именно в българската реалност в момента няма никакво място за литература, подтикваща към омраза и крайни идеологии, именно защото има много хора, които нямат никаква защита срещу това. А като казвам защита, имам предвид богатство на информацията, избор. Е, в момента няма богатство на информацията и няма избор. Нямам нищо против тази литература да има равен шанс с качествената историческа и политико-аналитична литература, защото просто няма да издържи и няма да има никакво значение, но в Б-я в момента не става изобщо дума за равен шанс, става дума за превес на мръсотията. В тези условия разбира се че ще подркепя цензурирането й.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Елемаг написа
Е аз няма да подкрепя цензурата. То така се почва с добри намерения а накрая се цензурира всичко неизгодно за властимащите.
С подобни мотиви през 90-те години Федералният Върховен съд обяви за противоконституционне и един щатски закон, забраняващ изгарянето на националния флаг.
Comment
-
Бранник написаТази поучителна статийка! Направо ми иде да се разплача...:cry:
Честно казано по-патетично, безмислено и смешно нещо отдавна не бях чел...полицията била съюзник на НС движението у нас..."статията" просто е пропита с проникновения.We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
Comment