Araslan написа
А до форумите на БНС ми бяха забранили достъп на същата вечер в която се регистрирах и повече не съм ги и погледнал.Никой не ми даде ясна формулировка защо аджеба бате ви Араслан да не може да си приказва там и реших че не заслужават вниманието на всичкото отгоре някакво пуберче се опитваше да ме убеди че не правя нищо за родината и майка ми била виновна за това абе лудница.БНС никой не може да ме убеди че не са нацисти.Искаш доказателства а?Ами разгледай сайта най вече е-магазина.Е ще ме извиняваш ама шапчиците White Powe и 88 ако не са нацистки аз съм Азис под прикритие.А кафявите ризи на СА са копие напиши в гугъл СА и няблудавай.Да бежави са и те.(ей ама как готино стоеше това 1000 сега се загрози
) Ааа страшни а?! :lol: Мен ако ме срещнат някъде мисля че от смях няма да мога да вдигна ръка за какъвто и да е удар пък и все пак съм джентъл мен защо да посягам на приятно изглеждащи дами
) И този знак не е идентифициращ за днешна България, нито за днешните българи, защото технически погледнато днешна България се създава по друго време (и с друга символика), а и съвременните българи са продукт на значително повече съставки, не само на прабългарите и следователно горния знак не може да е обединяващ за всички нас (сиреч да е български/всеобщобългарски символ). Той е символ на определена емоционална носталгия спрямо една романтично-идеализирана легенда, отдалечена на епохи във времето
Няма нищо общо с държавата ни сега.
Comment