Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Орден Бойна Слава

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

lzl написа
    Защо девизът не е на български?
    мда и аз това питам...

пък си и мисля че е някакси прекалено зелен...иначе е добре в основата му да има някакъв кръст...аз съм за железен кръст...ама и така не е зле... трябва да се доизпипа ордена?

при какви условия ще се връчва?
    "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Не съм от най-компетентните в символиката ама нещо този проект не виждам нищо бойно и славно...Пък девиза го пропускам Мойте предложения пък са прекалено бойни и славни така че ще ви ги спестя
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Стивън Кинг

Да ве Parabellum защо девизът не е на български. Иначе самия орден ми харесва. А за самия девиз, аз лично още нямам някакви идеи, но и този не е лош само да бъде на български.
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Има ли развитие по темата?
          "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
          нека четат пред вратите
          нашата памет остъклена
          с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Какво стана ще има ли ордени или няма да има?
            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Засега е пълен застой. Някой ако се навие да предложи проекти да предлага-аз се изчерпах.
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
              X