Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Орден Бойна Слава

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Toshiro"

Много хубаво, ама тва клонче нещо не ми харесва :lol: :lol: :lol:
    Дъбовите клонки, както мечовете и диамантите повишават степанта на отличието.
    scharfschutze ®

Comment

къде клонче? не виждам нищо?
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

ей, я някой да го качи на свестен сървър, че нищо не се вижда от чужбина
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Moito mnenie e 4e e mnogo zle bez da se obijdash.Tova e krast za hrabrost koito se dava za niakakva boina zasluga a tova vatre mi prili4a na stapka ot niakakvo pile ili neshto takova

Comment

Благодаря за инфото.Значи като се замисля,нашият орден може да бъде
            Андреевският кръст.Нека да разчупим традицията малко.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Originally posted by "Ramazai"

Moito mnenie e 4e e mnogo zle bez da se obijdash.Tova e krast za hrabrost koito se dava za niakakva boina zasluga a tova vatre mi prili4a na stapka ot niakakvo pile ili neshto takova
              Не се обиждам А за това вътре няма да коментирам
              Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

ХА-ХА-ХА
                Тая стъпка от пиле направо ме разби :lol: :lol: :lol: Как ти дойде на акъла, бе приятелю???!!! :lol: :lol: :lol:

А за клончето., аз знам защо е сложено там, но просто визуално не ми се връзва, ама иначе е хубав ордена
                Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Ami kak mi e doshlo na akala ami taka :Medala e bil iztarvan v dqbova gora kadeto edno klon4e e padnalo otgore a pileto prosto si e kalvalo trosici i e stapilo otgore mu.Tova e maitap razbira se No ako triabva niakoi da pravi neshto takova to triabva da e neshto novo .Nevijdano do sega.

Comment

V kraina smetka koga 6te vliazat tezi ordeni v deistvie?
                    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Горе-долу, когато стане готова играта :lol: :lol: :lol:
                      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

хм тва е разумен срок
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Естествено!!! Кога съм ви излъгал :lol: :lol: :lol:

Comment

по прошение на другаря Parabellum, от днес има нови звания - стигат чак до "полковник" според броя постове

по-нататък са резервирани според имперското благоволение
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ХАХАХА, всички военни, дори и офицерите се занимават с безопасността на VIP-а. Така, на мен ми стига да съм важния, на когото всички се усмихват, но на никого не му пука за мен и не ме зачита. Нищо аз си живея живота- да се чудя колко излишно богат да съм, а вие се жертвайте в името на каузата..
                              Това си беше майтап. Все пак е интересно, че титла VIP се оказва най- добрата. Дори и от император, защото императорът има страшно много задължения,а аз съм неприкосновено мързелив.

Comment

:lol: :lol: :lol:
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X