If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Moito mnenie e 4e e mnogo zle bez da se obijdash.Tova e krast za hrabrost koito se dava za niakakva boina zasluga a tova vatre mi prili4a na stapka ot niakakvo pile ili neshto takova
Moito mnenie e 4e e mnogo zle bez da se obijdash.Tova e krast za hrabrost koito se dava za niakakva boina zasluga a tova vatre mi prili4a na stapka ot niakakvo pile ili neshto takova
Не се обиждам А за това вътре няма да коментирам
Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.
ХА-ХА-ХА
Тая стъпка от пиле направо ме разби :lol: :lol: :lol: Как ти дойде на акъла, бе приятелю???!!! :lol: :lol: :lol:
А за клончето., аз знам защо е сложено там, но просто визуално не ми се връзва, ама иначе е хубав ордена
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Ami kak mi e doshlo na akala ami taka :Medala e bil iztarvan v dqbova gora kadeto edno klon4e e padnalo otgore a pileto prosto si e kalvalo trosici i e stapilo otgore mu.Tova e maitap razbira se No ako triabva niakoi da pravi neshto takova to triabva da e neshto novo .Nevijdano do sega.
Горе-долу, когато стане готова играта :lol: :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Естествено!!! Кога съм ви излъгал :lol: :lol: :lol:
ХАХАХА, всички военни, дори и офицерите се занимават с безопасността на VIP-а. Така, на мен ми стига да съм важния, на когото всички се усмихват, но на никого не му пука за мен и не ме зачита. Нищо аз си живея живота- да се чудя колко излишно богат да съм, а вие се жертвайте в името на каузата..
Това си беше майтап. Все пак е интересно, че титла VIP се оказва най- добрата. Дори и от император, защото императорът има страшно много задължения,а аз съм неприкосновено мързелив.
Comment