Според мен Орденът трябва да е свързан със Символа на форума затова мисля, че първо трябва да изясним символа и оттам да тръгнем. Ако харесате идеята на Звяра за Орел и имате предвид някакъв кръст то тогава ще се получи нещо като ² степен на Еisernekreuz мисля - това на мен не ми пречи, но нали вече сме се разбрали - такива символи не трябва да бъдат заедно.... (еххххх)
Но както и да е - орел/лъв на кръст с мечове/без мечове (зависи от степента) и трибагреник? Не звучи лошо ))))
И ако в крайна сметка всичко е ок - избистрим и символа на форума и ордена - то той не трябва да се раздава за щяло и нещяло. Трябва да има малко но строги критерии - хмм прехвърлям отговорността върху останалите и засега запазвам мълчание.
Но както и да е - орел/лъв на кръст с мечове/без мечове (зависи от степента) и трибагреник? Не звучи лошо ))))
И ако в крайна сметка всичко е ок - избистрим и символа на форума и ордена - то той не трябва да се раздава за щяло и нещяло. Трябва да има малко но строги критерии - хмм прехвърлям отговорността върху останалите и засега запазвам мълчание.
Comment