Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Знак на Форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Sir Gray написа :
    На мен пък ми харесва идеята за книгата, само може би житните класове и лъвовете ще са в повече (макар че житните също ми допадат, но ще заприлича много на комунистическия ни герб от едно време се опасявам)
    Май свързваш класовете с комунизма точно както аз дъбовите клонки с нацизма ,а и двете са погрешни......
    Идеята ми е следната съжалявам ,че не мога да рисувам...казах вече книга ,кортик,манлихер ,обградени с ок де дъбова клонка и житен клас от двете страни придържани от лъвчета с надпис от долу с готич. шрифт БОЙНА СЛАВА.....
    С изпънати напред ръце пулсира в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България е жива в нас.
    На три морета граници ще бием България ще бъде земен рай ,победно знаме гордо ще развеем на хаоса ще сложим край.

Comment

Александър написа
      книга ,кортик,манлихер ,обградени с ок де дъбова клонка и житен клас от двете страни придържани от лъвчета с надпис от долу с готич. шрифт БОЙНА СЛАВА.....
      И аз много си падам по по-претрупаните неща обаче това не е ли свръх много? Или житен клас или дъбови клонки? И трябва да се помисли как Манлихера ще е върху книгата - това мислех да го предложа, но не си го представях как ще стане. Също така съм съгласен, че лъвчета според мен трябва да има.

(само си казвам мнението за да не каже после d`za че критикувам много)

Comment

Историята на Райхъ

Абе хрумна ми нещо!
        Защо да не вземем да праснем Евангелието, камата и револвера. Вярно това е символът в който са се заклевали нашите революционери през Турско, но пък по-Български символ от това здраве му кажи
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А какво ще кажеш за копие от Ньойският договор....
          заради това "Вярно това е символът в който са се заклевали нашите революционери през Турско " исках да предложа книга ,а манлихер и сабя ме кефи пове4е готово изключваме житният клас и дъбовата клонка и от страни слагаме манлихера и кортика .......
          С изпънати напред ръце пулсира в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България е жива в нас.
          На три морета граници ще бием България ще бъде земен рай ,победно знаме гордо ще развеем на хаоса ще сложим край.

Comment

Значи правиме така.
            Манлихер и Сабя с лъвска глава-кръстосани
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

а защо не просто череп и кости с надпис отдолу "който не си познава историята сам пада в нея?" 8)
              "Благородството задлъжнява"

Comment

Parabellum как си представяш кръстосан Манлихер и сабя - адски несъразмерно е - в такъв случай дори револвер и кама са по-добро решение, защото имат по-еднакви размери. Между другото смяташ ли да сложиш проект на пушката и сабята за да се види цветно на бяло как би изглеждала идеята ти.

Comment

Сабя ли? Не е ли по-хубаво да е с един "нашенски" байонет?
                  "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена
                  с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

ehehe, sega she doide parabelum da ti obiasni kolko nashenski sa si tochno sabite
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, знам си за наш'те, но все пак сабята я асоциирам с кавалерията, а щика с родния кашик.

И други затворници
                      нека четат пред вратите
                      нашата памет остъклена

Comment

Спрете кашика да почине танка .....не е лоша идеята

Comment

kato znak moje da se napravi zemnoto kulbo vurhu mnojestvo knigi
                          уважавай смелите,те са солта на земята

Comment

Или множество книги върху земното кълбо... или направо да са на плещите на Атлас 8)

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена

Comment

IYI-jorovelev написа
                              Щом сме за запазване на българската история, нека бъде нещо от историята ни.
                              Едно скромно предложение и от мен:
                              1. Слънце - грее еднакво за всички.
                              2. Елен - Едно от най-благородните животни. Еленовя закон следван от Авитохол " Сила без добро неможе, както и добро без сила."
                              3. Щит на гърдите на елена с вграден символ "Аз-ът" от Азбуката ни.
                              4. Стилизирани рога на елена символизиращи дървото на живота.
                              5. Слънцето може да е на фона на отворена книга (или обратно)
                              6. "Знай своя род."
                              7. Древния български (наречен от някои хунски) сложносъставен двойно натегнат лък - уникален и неповторим е с точност и далекобойност(750 метра)
                              Не всичко разбира се. Просто набързо нахвърлих неща, за които съм чувал, че са си чисто наши.

Ако успея, до седмица ще нахвърля някои идеи у дома и ще ги пратя.

Ето още едно интересно предложение

Хайде хора давайте идеи-колкото повече толкова по-добре
                              Всякакви идеи приемам

Comment

Абре това предложение на Йоровелев поразително много плилича на моето.

И други затворници
                                нека четат пред вратите
                                нашата памет остъклена

Comment

Working...
                                X