Абе пичове герб без щит някакси не върви.Дали ще е сова бухал или керкенез е се тая.Но наистина би било добре да придобиеме и ние някакъв символ отличаващ ни от останалите.Ама и и дея си нямам как точно да изглежда тва нещо,по рисуване винаги съм минавал с връзки и нямам поглед върху нещата.Но би било хубаво все пак и знамето ни да се подава отнякаде все пак :twisted:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Знак на Форума
Collapse
X
-
Originally posted by "фон Цеков"
Ама и и дея си нямам как точно да изглежда тва нещо,по рисуване винаги съм минавал с връзки и нямам поглед върху нещата.:twisted:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Ето какво пише в Конституцията на Република България относно Герба
ЗАКОН за герб на Република България
(Обнародван в Държавен Вестник, бр. 62 от 5.08.1997 г.)
Чл. 1.Гербът на Република България е държавен символ, който изразява независимостта и суверенитета на българския народ и държава.
Чл. 2. (1) Гербът на Република България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле във формата на щит. Над щита има голяма корона, първообраз на която са корони на български владетели от Втората българска държава, с пет кръста и отделно кръст над самата корона. Щитът е поддържан от два златни короновани изправени лъва, обърнати към щита от лява и дясна хералдическа страна. Те стоят върху две кръстосани дъбови клонки с плодове. Под щита върху прехвърлена през краищата на дъбовите клонки бяла лента с трикольорен кант е изписано със златни букви "Съединението прави силата".
(2) Графичното и цветното изображение на герба, съгласно приложенията, са неразделна част от този закон.
Чл. 3. (1) Гербът на Република България се изобразява на държавния печат по начин, определен със закон за държавния печат.
(2) Изобразяването на герба на Република България на други места, както и възпроизвеждането на елементи от герба в значки, възпоменателни медали и други, се допуска само с акт на Министерския съвет.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
(2) Изобразяването на герба на Република България на други места, както и възпроизвеждането на елементи от герба в значки, възпоменателни медали и други, се допуска само с акт на Министерския съвет.
доста ясно е казано. Трябва да е стилно подобен, но да не включва никой от официалните елементи, поне така, както са в него. То лъвове и дъбови листа има сигурно в поне 1000 гербаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Лъвът е символ на България-така си мислим ние,но всъщност доста страни в герба си имат Лъв.
Въпросът е какво да сложим в нашият "Знак на форума"?
Трябва да бъде нещо свързано с името "Бойна Слава"То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
А Гудериан като попита какво е мнението на Форумците по въпроса получава за отговор само мълчание. Ако исктате да напиша до какви "моменти" стигнах? А също така като заначало как го искате, само както проект или реализиран като плакет или нещо подобно: рисунка върху коприна, върху порцелан, стенопис, гипс..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
Comment