Не знам дали е за тук, но да си кажа. Струва ми се, че няма да е зле да се помисли за промяна на надписите "Бойна слава" и "Военноисторически форуми" чисто визуално. Спомням си, преди две-три години, когато за първи път попаднах на сайта www.boinaslava.net и видях този псевдоготически шрифт, реших, че това е място на някакви, хм, как да го кажа по-меко, ревизионисти. Радвам се, че реших да поразгледам малко по-навътре.
Иначе освен неподходящото според мен послание, което отправя този шрифт, той притежава и практическия недостатък да е труден за четене - въпреки че конкретно този е доста олекотен. Направо се чудя колко полудели трябва да са били германците, за да си го въведат като официален през 30-те години (май), но това вече не е за тук.
Иначе освен неподходящото според мен послание, което отправя този шрифт, той притежава и практическия недостатък да е труден за четене - въпреки че конкретно този е доста олекотен. Направо се чудя колко полудели трябва да са били германците, за да си го въведат като официален през 30-те години (май), но това вече не е за тук.
Comment