"Бойна Слава" поначало беше замислена като непрекъснато еволюиращо формирование, движено от креативните енергии на най-разнообразни ентусиасти в областта на военната, а вече и въобще на която и да е област на историята. Разбира се всяка еволюция е съпроводена от голям брой грешки докато се намери правилната, ако и временно, формула. От известно време обмислям различни идеи, но напоследък се случиха серия от много неприятни събития, които налагат ускоряване на преразглеждането на структурата, управлението и може би дори общата идея на това що е "Бойна Слава". Общо взето с тези неща се занимава управата, но тази тема я пускам за да може всеки, който смята че има мнение или просто идеи по въпроса, да сподели.
Моля само въздържайте се от "аз не искам промени/на мен всичко ми харесва". Пишете само, ако наистина имате предложения и то от какъвто и да е характер - дали за структурата на форумите, за групите, за правилата или за каквото и да е.
Моля само въздържайте се от "аз не искам промени/на мен всичко ми харесва". Пишете само, ако наистина имате предложения и то от какъвто и да е характер - дали за структурата на форумите, за групите, за правилата или за каквото и да е.
Comment