Уважаването на другите участници, поддържането на културен тон и говоренето на неглупости са основни задължения на всеки потребител, с които той се съгласява при регистрацията си. Съответно ако някой неволно или още по-лошо волно нарушава системно тези изисквания, то той ще бъде първо предупреден, а в последствие и изгонен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратна информация относно правилника на форума
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Това вече се е случвало поне два пъти.
Освен това въобще не ми харесва, че се извиняваш че се "месиш" в управлението на форума - в крайна сметка форума не е нещо самоцелно, всеки един форум е най-вече хората, които пишат в него и за да се развива здравословно участието на всички в управлението дори просто чрез изказване на мнение за това какво ти харесва и не ти харесва. Вече работата на управата е да преценява и отсява такива мнения с оглед цялостната картина както и доста често чисто техническите ограничения. Може и да не отговарям на всяко мнение в тази тема, но това не значи, че не ги четаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
И аз наминах за публичния профил, но видях, че вече е писано. Обикновено ограниченията за достъп са за част от това, което се попълва в задължителните полета. За полетата по избор, който не иска нещо да се чете, не го попълва.
Има ограничения и за списъка с потребители. Не е лошо той да е отворен и за нерегистрирани - полезно е при избор на ник; иначе е страшно неприятно да се попълват данни, пуска се и -има вече с такъв ник.
Comment
-
Както е написано и в прикачения файл, отговорен за това може да бъде само този, който е взел решението, т.е., Елемаг.
За повече информация, прочети тук."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
А аз имам друг въпрос, какви промени са станали и защо Форумната управа се е разместила, бих видял в промени, но някой не ми е дал права дори и да гледам там... Къде е грешката?
Comment
-
Промените са очевидни за всички, управата е с обновен състав. Някои от предишните управници нямат възможност да изпълняват функциите си поради лични причини, които разбира се не подлежат на дискусия.
Грешки в нивата на достъп в момента няма.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Воланд
piko1 написакои е виновен?
понеже не знаех каде да пусна този полст но караите
кои е виновен за това което пише долу
Comment
-
Гост
-
valo написаДопустимо ли е, член на форумната управа да заяви на потребител, че няма право да дава мнение, при положение, че мнението не противоречи на форумния правилник?
valo написаКоректно ли е форумен управител да обещае, че дадена тема/след като е заключена/ няма да бъде изтривана или корегирана, а след 24 часа темата да я няма?
valo написаНаистина ли форумната управа счита, че прогонването на "другомислещите" е адекватно решаване на проблемите?
valo написаВглеждал ли се е някой по-подробно във форумната статистика?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
Comment