Оплези се пак и ще ти изтръгна езика с ножче за бръснене.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Системата за 'Авторитет' - За и Против
Collapse
X
-
Гост
mellisa написаХм...Не знам дали ще получиш половин разстрел от Манщайн, но със сигурност имаш един от мен :p
Но за всеки случай - от утре съм с бронежилетка. :mhehe:
Comment
-
valo написаКакво щастие, че вчера си изтрих данните от профила..... :p
Но за всеки случай - от утре съм с бронежилетка. :mhehe:
Може6 да свали6 бронежилетката"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
mellisa написаВсъ$ност дори съм поласкана. Това, 4е не може6 да гласува6 за мен озна4ава, 4е съм сред последните 5ма, за които си дал глас.
Може6 да свали6 бронежилетката
Comment
-
mellisa написаИстината е, че след като в началото ни раздразни, днес системата за авторитет повече ни забавлява, отколкото пречи. Иначе си напълно прав, повечето потребители се познават добре и са разменили повече от един постинг, така че първоначалната идея за гласуване по постинг се метаморфозира в гласуване за човек.
А като "упътване" за начинаещите не знам, май не се получава много много. Макар това да беше всъщност един от сериозните доводи за системата. Май ще трябва да дочакаме някой новодошъл да ни каже реално дали му е помогнала
А междувременно: трампя 2 мои гласувания за 1 ваше.. Желаещи да се обаждат на ЛС...XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Sir Gray написаА междувременно: трампя 2 мои гласувания за 1 ваше.. Желаещи да се обаждат на ЛС..."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Майнщайн, мен ми се струва, че Импереца като вземе отново власта в анархясалата му вече империя, ще бъдеш понижен от Супермодератор, на Модератор ... като за начало.Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Neonix братче нали някъде трябва да отпусна напрежението бе човек. Айде са моля ти се. След две седмици изпит, чакам други глупости, отделно после още изпити. Трябва да се забавлявам на цената на една две страници глупости. А пътем кой е превел или по-скоро написал 6 биографии, които живот и здраве тия дни ще се появят в сайта? кой чака с 15 други готови биографии и 1 статия? Тишина в залата. Това съм аз. Мога да си позволя няколко безсмислени мнения, защото срещу тях стоят малко, но все пак смислени неща. Поне аз така си мисля. Ако греша...
Comment
Comment