Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системата за 'Авторитет' - За и Против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хана, съжалявам, че те разочаровах, но не позна - Парабелум вече е с три зелени "нашивки" . Остава да чуем неговото мнение за това колко "вота" му е струвало .

Елемаг, а ако беше синьо? СИгурно щеше да ти е много неприятно. Въобще, излиза че цветовете могат да бъдат определящ фактор в нечий живот .

Comment

Е чак пък определящи не са. Но определено когато цвета и е от любимите е по-приятно.
      НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Аз имам едно подозрение: първите 2 квадратчета са по 10 гласа, следващото 20 (сиреч общо 40) и нататък сигурно също нарастват така )))
        Ама цялото е една голяма играчка
        А Парабелката си ги изпроси неговите три квадратчета
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Sir Gray написа
          А Парабелката си ги изпроси неговите три квадратчета

Хм...нещо гроздето е кисело, а ? :p :mhehe:
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

брехххх, тоз Парабелум... как ме провали, добре, че нищо не заложих..
            Ей ся тичам да му смъкна авторитета

При това положение обявявам нови залагания за това, кой втори ще направи 3 квадратчета ли са, овалчета ли са. И понеже Голъм вече ме разочарова, този път залагам, че втори ще е Майнщайн И за да не се разочаровам втори път, защото няма по-лошо от разочарована жена, моля всички да пуснат по един глас за него

Мелиса,

(моля долните редове да не се четат от мъже)

Как не ми схващаш стратегическия замисъл... Ами ако по женски заложа на теб в тоз мачо-форум - най-много да си докараме и двете по някое червено квадратче, а аз избрах gollum заради двете Л-та в средата на ника, а Майнщайн заради началното М: все намек към М-е-ll-isa
            Абе младежо, ти що четеш??? Аз нали казах да не се чете от мъже!!!

Comment

Ех, ако вече си заложила за Манщайн, не ми остава друго, освен на свой ред да заложа за теб.

(Долните редове са само за Хана)

Моята стратегия е друга, важното е да е една от нас, момичетата на форума. Когато ти подтикваш да се гласува за него печелиш симпатии с благородството на жеста, браво, това е добре, аз обаче да подчертая, че освен да се възхищават на дълбоката ти игрова душевност, могат и да гласуват за теб. Слаби жени като нас трябва да се подкрепят в един свят на силни и умни мъже. (ех, мислиш ли, че това е достатъчно за да поласкае самочувствието на онези, които все пак са прочели по-горното въпреки забраната?) :imperial: :lol:
              "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

mellisa написа
                Слаби жени като нас трябва да се подкрепят в един свят на силни и умни мъже. (ех, мислиш ли, че това е достатъчно за да поласкае самочувствието на онези, които все пак са прочели по-горното въпреки забраната?) :imperial: :lol: [/SIZE]
                Когато четката минаваше, се наведох за да не ме удари дървената част.
                Подкокоросахте ме да пусна по един глас и за двете..... :rock: :twisted:

Comment

Кви ги вършиш бе мъжки!
                  Мантойфел ще те разстреля за дезертьорство. Ще му е за втори път!
                  И ще е прав!

Comment

Мелиса и Хана - имате и от мен по един глас, от уважение и от женска солидарност
                    Аз така и на разбрах как може да се намалява авторитета на някого?
                    Не че ми трябва, но ми е любопитно, а пък не намерих от къде става
                    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

valo да не отнесеш няколко дена в карцера

сега сериозно - ето перфектния пример защо системата се оказва ненужна - при сегашното развитие на форумите няма нужда от авторитет, тъй като голяма част от потребителите се познават от доста време и са наясно с възможностите на останалите. Колкото до новопристигащите, мисля си че атмосферата е достатъчно приятелска, за да задават въпроси относно това, което ги интересува, вместо да гледат класации по авторитет и да търсят вещи лица по един или друг въпрос. А за гласуване от "солидарност" да не говорим

Comment

Истината е, че след като в началото ни раздразни, днес системата за авторитет повече ни забавлява, отколкото пречи. Иначе си напълно прав, повечето потребители се познават добре и са разменили повече от един постинг, така че първоначалната идея за гласуване по постинг се метаморфозира в гласуване за човек.
                        А за новопристигналите, за които авторитетът трябваше да е водач, то си мисля, че след известно не толкова много време, сами ще се ориентират повече от добре, без да забравяме, че и малко критическо чувство дори към хората с повече от 1 зелени овалчета /аз ли съм единствената, която не вижда квадратчета???/ ще им бъде само от полза.

Comment

Това гласуване по солидарност е истинска свинщина и глупост. Но не може да бъде спряно. Предлагам да баннем 500 души за наказание! :twak: :rock: :imperial: :nod:

Comment

skycycle написа
                            valo да не отнесеш няколко дена в карцера

сега сериозно - ето перфектния пример защо системата се оказва ненужна - при сегашното развитие на форумите няма нужда от авторитет, тъй като голяма част от потребителите се познават от доста време и са наясно с възможностите на останалите. Колкото до новопристигащите, мисля си че атмосферата е достатъчно приятелска, за да задават въпроси относно това, което ги интересува, вместо да гледат класации по авторитет и да търсят вещи лица по един или друг въпрос. А за гласуване от "солидарност" да не говорим
                            Мога да си кажа личното мнение за това "трупане на точки и авторитет",
                            но се страхувам, че ще прозвучи нецензурно и някои хора ще се засегнат.
                            Аз не влизам в този форум, за да "получавам" положителни или отрицателни точки, нито да трупам авторитет. Тук съм, за да обменя информация със сходни души, да си начеша крастата по хобито и не на последно място - да науча нещо ново. А за това, че понякога ставам непоносим - то си е от дявола, който е във всички нас.
                            А за разстрела - пледирам за половин разстрел. Не успях да добавя точки за Mellisa.

Comment

Ми това е защото системата познава кога правиш магарии!

Comment

valo написа
                                А за разстрела - пледирам за половин разстрел. Не успях да добавя точки за Mellisa.
                                Хм...Не знам дали ще получиш половин разстрел от Манщайн, но със сигурност имаш един от мен :p

Comment

Working...
                                X