Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системата за 'Авторитет' - За и Против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Vintersorg написа
    Нищо! И така да е...а явно е...не се притеснявам. Много хора не харесват мен и моите мнения, но пък...като се сетя...ИМПЕРИИ ЗАГИВАТ!..това ли да ми е проблема :tup:

:fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:
    Не се ядосвай, ако горното е вярно, очевидно е, че си надраснал времето си. ще те оценят след стотина години. Нали знаеш, че хората, които много ги харесват приживе рядко остават в историята...
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Затова не ми пука, че ме мразят толкова много хора. :tup: Само така!!! :nod:

Comment

Бе не че нещо, ама как виждате за коя тема са ви дали точка бре?Аз се побърках да цъкам като луд из профилът си но такова нещо не видях.
        Дайте акъл

Хм видях вече.
        Също така видях и още други неща.
        Last edited by Parabellum; 26-04-2005, 03:05. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ISTORIK написа
          За една и съща моя тема получих зелена и червена точка.
          Ще посипя главата си със сол... А езика си - с пепел...
          :1087:
          А аз за един постинг в майтапи получих червена точка Представяте ли си, червена точка за майтап Някой определено не харесва чувството ми за хумор :mhehe:
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

:lol: - веднага се сещам дори кой ще да е този пост.

Comment

:sm113:Това със зелените и червените точки е голям майтап. Дава свобода за изява на личните пристрастия. :twak: Така че важи само за хората с чувство за хумор.
              Проблемът на форума :damnyou:

"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
              Паисий Хилендарски

Comment

веднага се сещам дори кой ще да е този пост
                А аз даже кой е гласувал... хихи

Comment

Erich Von Manstein написа
                  А аз даже кой е гласувал... хихи
                  Не знам за кой постинг или гласувал мислите, но да кажем, че ако феминизмът ми се приема, то явно футболофобията ми е дошла в повече за някой
                  "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

Странното в тази система за авторитет е, че май има само 5 нива - или аз греша? Доколкото разбрах те са 2 червени правоъгълничета, 1 червено, 1 сиво, 1 зелено или 2 зелени - само толкова ли са нивата, защото това е прекалено малко и смисъла съвсем се губи...

Comment

Просто никой досега не е стигнал три зелени или две червени.

Comment

Тази система, ведно със сивия скин на форума, ми създава едно усещане за тайнствена средновековност. Първо, и аз като Парабелум, не знаех, че можеш да видиш за кои мнения е гласувано в собствените си "Настройки". Второ, получаваш от някого анонимни оценки, а понякога дори и цели послания. Засега съм имам само анонимни доброжелатели, но не се знае кога ще отнеса и някоя анонимна псувня Трето, не ясно колко гласа дават едно квадратче, аз се надявах да направя три квадратчета като получа над 30 гласа, т.е. по 10 за квадратче, но, уви, това не стана.

Предлагам да обявим залози за това кой ще направи пръв 3 зелени квадратчета (като на конни надбягвания ). Както и предположения колко гласа им съответстват. Залози се приемат до момента, в който някой все пак ги направи.

Аз се поколебах между няколко имена, но все пак залагам на gollum (голъм, гледай да не ме изложиш )

Comment

хе-хе .
                          Между другото, моето предположение е, че едно квадратче е равно на 15 или 16 "гласа". А следващото се появява чак когато се преполви необходимото количество за едно ново квадратче - т.е., ще са необходими 40 гласа, за да достигне някои почетните три ромбчета на петлиците .

Comment

Не знам, Голум, все пак някои от нас имаха 2 овалчета още с 20 гласа, така че сметките изглеждаха логични - 30 гласа 3 овалчета....Мисля си, че може би има различна тежест на гласуване, гласът на член на форумната управа може да тежи повече от глас на редовен потребител или такъв с червени квадратчета. :o
                            Хана, това, което предлагаш е интересно, но реално неизпълнимо. Ако аз кажа за кого залагам, няма да чакам другите да гласуват за него, а сама ще му повишавам рейтинга докато спечеля, пардон, той или тя спечели Мисля, че ме разбра :p

П.С. Не е ли време да спрем с тази глупост, наречена авторитет, че с тези цветове заприличахме на коледна елха

Comment

Ами моето мнение поначало бе, че това е глупост - така съм гласувал и това мнение застъпвам на съответните места. Но засега ще мине поне месец, преди този въпрос да се преразгледа и да се реши окончателно.

А за броя гласове - права си, аз всъщност завчера открих къде точно да видя кой ми е давал/отнемал авторитет, та затова прецених така. Може би в такъв случай е 16-19 "вота" за квадратче и новото се появява в момента, в който се мине границата.
                              А инак вотовете всъщност не тежат различно - всеки е по една точка, независимо кой го дава.
                              Last edited by gollum; 27-04-2005, 13:19.

Comment

Аааа мен червеното ме кеф!
                                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Working...
                                X