Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Системата за 'Авторитет' - За и Против

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Опция: 'Рейтинг'

Кирилицата във форума, или "Ne mi puka dali se 4ete..."

Ето как този проблем е решен във форума за бойни изкуства...
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Не ме интересува, така и съм гласувал...
      Не че има някакво значение де...

Comment

Явно не може да се достигне до някакво стабилно преобладаващо решение, затова смятам да я изпробваме за един месец и след това да има гласуване само със за и против.

Ако ви интересува, аз лично гласувах "може би трябва да я изпробваме"
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мене ме дразни малко, че коментарите са анонимни не, че не се сещам кой ги е написал и тогава се ядосвам още повече :twak:
          Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Да знаете моите се познават по Pro Patria! да не се чудите
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
            きさまはしんでくださいませんか
            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Аз гласувах За. Не знам точно защо, но просто ми допада като идея. Не мисля, че е възможно да стане оръжие срещу някой или пък да има някаква тежест в четенето на постовете от нови потребители. Просто един вид възможност за оценка на всеки /и от всеки/.
              Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

d`za написа
                Аз гласувах За. Не знам точно защо, но просто ми допада като идея. Не мисля, че е възможно да стане оръжие срещу някой или пък да има някаква тежест в четенето на постовете от нови потребители. Просто един вид възможност за оценка на всеки /и от всеки/.

И аз съм на същото мнение, както споменах по-горе. Иначе d`za добре дошла отново някъде се беше загубила.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Офтопик: "загубила" е меко казано. Без да излагам дълги и никого неинтересуващи обяснения, ще кажа, че се надявам този път да остана за постоянно Само че НАИСТИНА ще трябва сериозно да наваксам с темите. Е, няма да стане бързо, но все пак... Радвам се, че се върнах
                  онтопик: май нямам какво да добавя, освен учудването си, че идеята не се приема добре

Comment

Може би защото като ти добавят коментар за обяснение защо е свален авторитета ти получаваш съобщение от "анонимен" човек, с което ИЗОБЩО не си съгласен :noway: , а дори не можеш да му отговориш защото не е съвсем сигурно кой е все пак :twak:
                    Last edited by Док Холидей; 10-04-2005, 20:32.
                    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Аз доколкото разбрах авторитета ще може само да се вдига, тоест да се изразява одобрение. Въпросът е каква степен на одобрение се получава. Не знам дали можеш да намаляш въпросния авторитет, само защото така ти е хрумнало или защото не харесваш дадения човек.

Comment

Можеш и да не одобряваш.

И спокойно нямаш възможност да гласуваш за някого безкрайно.

Comment

Michael Wittmann написа
                          Може би защото като ти добавят коментар за обяснение защо е свален авторитета ти получаваш съобщение от "анонимен" човек, с което ИЗОБЩО не си съгласен :noway: , а дори не можеш да му отговориш защото не е съвсем сигурно кой е все пак :twak:
                          Момент. Нали идеята е другите да оценяват твоите постове, а не ти сам да си даваш оценка.
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ало колеги, хайде моля ви се увеличете ми авторитета-аз тук два дена цъкам като луд-сега е ваш ред :nworthy:
                            А на Д`за ще кажа-Добре дошла отново
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Твърдо против системата и то не от друга, а от естетическа гледна точка.

Наистина, в-бюлетинът предлага много опции, но не ви ли се струва, че много шарен стана този форум? Различни цветове, картинки, бутони и бутончета, по две титли имаме всички, че и картинка да съответства на титлата, която на моя компютър не се вижда. И още - сега виждам иконки на съобщението, сто вида опции, които никой не използва... Емотиконките се зареждат всеки път, като пиша мнение (а могат да са само като линк да ги отваря всичките). Пътят до темата (Форуми Бойна Слава > За "Бойна Слава" > Приемна > Системата за 'Авторитет' - За и Против, все едно не знам коя тема чета, а и там някакви червени папчици се мъдрят)... Абониране - някой от вас абонирал ли се е някога за тема тук? И тия две сиви ленти най-отгоре на форума за какво са?

Всичкия този карнавал не само дразни и изморява окото, но прави форума по-труден и бавен за зареждане. Империал, все пак се занимаваш с дизайн - намери, моля те, малко време да пооправиш нещата. Семплото е хубаво, нали знаеш.

Comment

Аз съм се абонирал за няколко
                                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                                きさまはしんでくださいませんか
                                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Working...
                                X