Нямам нищо против да следвам правилата. Обаче смятам че мога да си позволя да предложа изменение в тях. Ако ме чуят добре, ако не здраве да е. Що се касае до обмена на информация за който ми говориш мелиса имайки предвид че достатъчно добре се справям и с двата основни езика на които се публикуват интересни неща(руски и английски), както и с търсенето из нета, не смятам че се нуждая от това някой да резюмира информация за мене. Мога да си я прочета в оригинал. Не смятам също така че предоставянето на информация на руски(прочее като се касае за военнотехнически текст лесно разбираема и от неговорящи руски) е проява на неуважение. Точно обратното изисквания от типа "да ама...аз не знам едикакво си" са проява на неуважение към човека постарал се да намери и сподели информацията с другите.
Поради тая причина аз лично не смятам да предоставям във форума информация защото на това явно се гледа с лошо от управата.
А ако някой не се е постарал да научи чужд език нека не превръща проблема си във всеобщ а да се запише на езикови курсове
Моля да се има предвид че негодуванията ми касаят основно и само техническата информация на чужд(руски) език
Поради тая причина аз лично не смятам да предоставям във форума информация защото на това явно се гледа с лошо от управата.
А ако някой не се е постарал да научи чужд език нека не превръща проблема си във всеобщ а да се запише на езикови курсове
Моля да се има предвид че негодуванията ми касаят основно и само техническата информация на чужд(руски) език
Comment