Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барът

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Heinz W. Guderian написа
    Последно новата среща на 13.06. ли е? Защото тогава има мач от Еврото и Шеленберг ще си начеше крастата (е, и ние покрай него).
    Ще си поговорим и за: "14.06.2004 Група C Швеция България", хехе.

12.06 18:00 Odeon
    Проблема е че ще трябва да уча за изпитите си но ще ми остане време да си почеша малко крастата

Иначе Imperial не изтървай подобно предизвикателство това ще е добре и за форума ще го популялизираш още повече.
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

:cry: :cry: :cry: само аз и Пламен пишем в морската част. Вие поне влизате ли да четете :? Сега тъкво завърших едни доста сложни сметки и може да се пробваме с него да направим тактическо разиграване между Бисмарк и Крал Гого 5.

Comment

Е че как бе, четем с интерес. А че не мога лично аз да ви издържа на всичката тая технология е друг въпрос :roll:
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

ам'чи напиши на тебе какво ти е интересно.

Comment

Аз четъ и съ образовам
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Не мога да повярвам че наште футболисти (манекени) ги отнесоха като сточна гара. :cry: но пък какво се учудвам :? като нивото на футбола ни е толкоз.

Иначе Гоги абе и аз чета от време на време ама то много техника много нещо, и аз трудно насмогвам с тази технология - то не са крайцери, то не са линкорни абе направо не знам :bship: :cruiser: :aegis: :destroyer :sub: :carrier:
              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

толкоз беше ваканцията...

най-сетне си събрах компа
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Гога, аз също чета морските теми обаче нищичко не разбирам от мореплаване и корабчета.
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А скузи тофа аремби бар ли е?Има ли тука :drink: после :twak: както и нещо за трабата?!
                    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Незнам дали сте чоплили този въпрос но сега се съсетих...ъъ барман имате ли водка "Калашников"

Калашников пуска ново оръжие на Острова - 82-градусова водка
                      Решихме да създадем водка, носеща моето име, и искаме тя да е по-добра от това, което е правено до момента в Русия и във Великобритания, заявил на промоцията генералът
                      21.09.2004
                      Ген. Михаил Тимофеевич Калашников, създателят на едноименния автомат AK-47 (Kalashnikov.Guns.ru), пусна днес най-новото си оръжие във Великобритания - водката "Калашников", информира Investor.bg.
                      Генералът, изобретил автомата по време на Втората световна война, смята, че питието ще продължи "добрата репутация на оръжието".

"Решихме да създадем водка, носеща моето име, и искаме тя да е по-добра от това, което е правено до момента - както в Русия, така и във Великобритания", уточнява генералът пред "Ройтерс".

Автоматът "Калашников" се превърна в любимото оръжие на световната престъпност. Самият генерал обаче уточнява, че го е създал изцяло с патриотични цели.

"Не съм проектирал автомата, за да предизвиквам международни конфликти, а за да се защитават границите на страната ми, - категоричен е той и добавя - Не е моя вината, че оръжието се е разпространило по цял свят. Това се дължи на простотата и ефикасността му."

Новата водка "Калашников" е с 82 градуса алкохолно съдържание. Направена е на базата на зърно от Русия и вода от езерото Ладога, на север от Санкт Петербург.

Според опиталите я тя е най-добра, когато се пие с приятели.

Това не първата водка, носеща името на руския генерал. Заводът в град Глазов, който съществува от 1900 г., произвежда 40-градусов софтвариант "Калашников" - единствената водка в света, чийто вкус съчетава йодирана сол, ванилин и глицерин.

Благодарение на съставките си тя има известни лечебни свойства за хора със заболявания на щитовидната жлеза, с възпалени дихателни пътища или с бронхиална астма.
                      та ако почнем да изреждаме отношението ми към субекта:
                      1. Любител на водка
                      2. Почитател на автомата
                      3. Поклоник на генерала

...какво се получава? че ще дам колкото трябва за да се сдобия и да опитам от магическата течност :drink2:

Идеи и информация как да стане? Май още я няма у нас за съжаление.

П.С. а за едно такова:

убивам човек на място без да ми мигне окото
                      Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

аз само се отбих да пийна по едно и пак ще бягам, че задачи ме чакат

Comment

Тревогаааааааа! На пазара "Ив. Вазов" в рамките на два дни увеличиха цената на повечето ракии с 10-12-15%!!!!!
                          Si vis pacem - para bellum!

Comment

Аз си се снабдявам от сигурен източник, дето е на твърди цени. Домашно вино (мавруд и совиньон бланк), които са с превъзходно качество
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами аз ще плесна една лимонада за отскок.

Comment

На пазара "Ив. Вазов" в рамките на два дни увеличиха цената на повечето ракии с 10-12-15%!!!!!
                                Ма това е садистко спрямо хората бе!!!

Comment

Working...
                                X