Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барът

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Барът

та това място е повече за интелигентни общи приказки

Та тъкмо си приказвахме със ЗВЯРА и той твърдеше, че е експерт по алкохола... а Севастократора настоява, че е такъв по вината...

ами как да не отворим бар във форума
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Аз си харесвам Водка, хубава разбира се. При липса на такава и отлежал скоч не отказвам. А да знаете баща ми каква домашна ракийка правиии, не истина направо. Някои членове на форума са я опитвали, имам предвид Шило. Във военното училище какви изпълнения сме праилиии:twisted:
    Сега подготвям наръчник на начинещия "алкохолик":twisted: , скоро ще го споделя с вас.

Comment

За мен 2 големи бири, за да не разкарвам сервитьорката след малко пак. А къде е тя? Да не би да сме на самообслужване?
      scharfschutze ®

Comment

За мен джин "Бомбай Сапфир"-питието на Боговете и Великият Магистър
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

да, и аз бих взел едно от последното
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Че без бар накъде.

Вчера четох в "24 часа" една статийка за държавата с най-слабия национален отбор по футбол. Името на държавата сега не се сещам, но беше някакъв остров в Карибско море. Та там преди години изригва вулкана, който е на острова и помита голяма част от инфраструктурата на острова. Първото нещо което са възстановили (по-точно съградили отново) е бил барът.

Наздраве! Две домашни ракийки от татьовите. По-добро няма!
            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Скоча е велико питие но все пак от време на време се проверявам On Line тук http://doctor.hit.bg/

Comment

една халба добра чешка бира се чуква о вашите чаши
                knowledge is power

Comment

Sherlock написа
                  една халба добра чешка бира се чуква о вашите чаши
                  Това добре го каза. :lol:
                  Май вече му е времето да ударим по едно малко няколко пъти, но не във форума.
                  scharfschutze ®

Comment

scharfschutze каза:
                    [B] Май вече му е времето да ударим по едно малко няколко пъти, но не във форума.
                    Що не се съберем някоя вечер в реално време и в реална кръчма да пийнем по едно? (няколко пъти):lol:

Comment

Защото сме пръснати по света и у нас :nut: , а и повечето уж обещават, че ще дойдат а накрая си пием пивото със Севаста :twak:
                      Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Ами може да формираме представителна извадка?

Comment

mad bomber каза:
                          [B]Ами може да формираме представителна извадка?
                          Какво имаш точно предвид? Нещо не те разбрах! Обясни де! А колкото до тези дето сме в България, наистина можем да си направим едно тридневно запойче:drink: и после да се изгаврим с Иностранците като им покажем снимки от въпросното запойче :pop:

Comment

Така си е. Аз се убивам да направя форума по-приятен и по-мощен, а те ще се гаврят с мене
                            albireo написа

Comment

И така, дами и господа, тазвечершният оркестър:

:drums: :mike: :jazzband:
                              albireo написа

Comment

Working...
                              X