If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последно новата среща на 13.06. ли е? Защото тогава има мач от Еврото и Шеленберг ще си начеше крастата (е, и ние покрай него).
Ще си поговорим и за: "14.06.2004 Група C Швеция България", хехе.
12.06 18:00 Odeon
Проблема е че ще трябва да уча за изпитите си но ще ми остане време да си почеша малко крастата
Иначе Imperial не изтървай подобно предизвикателство това ще е добре и за форума ще го популялизираш още повече.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
:cry: :cry: :cry: само аз и Пламен пишем в морската част. Вие поне влизате ли да четете :? Сега тъкво завърших едни доста сложни сметки и може да се пробваме с него да направим тактическо разиграване между Бисмарк и Крал Гого 5.
Не мога да повярвам че наште футболисти (манекени) ги отнесоха като сточна гара. :cry: но пък какво се учудвам :? като нивото на футбола ни е толкоз.
Иначе Гоги абе и аз чета от време на време ама то много техника много нещо, и аз трудно насмогвам с тази технология - то не са крайцери, то не са линкорни абе направо не знам :bship: :cruiser: :aegis: :destroyer :sub: :carrier:
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
А скузи тофа аремби бар ли е?Има ли тука :drink: после :twak: както и нещо за трабата?!
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Незнам дали сте чоплили този въпрос но сега се съсетих...ъъ барман имате ли водка "Калашников"
Калашников пуска ново оръжие на Острова - 82-градусова водка
Решихме да създадем водка, носеща моето име, и искаме тя да е по-добра от това, което е правено до момента в Русия и във Великобритания, заявил на промоцията генералът
21.09.2004
Ген. Михаил Тимофеевич Калашников, създателят на едноименния автомат AK-47 (Kalashnikov.Guns.ru), пусна днес най-новото си оръжие във Великобритания - водката "Калашников", информира Investor.bg.
Генералът, изобретил автомата по време на Втората световна война, смята, че питието ще продължи "добрата репутация на оръжието".
"Решихме да създадем водка, носеща моето име, и искаме тя да е по-добра от това, което е правено до момента - както в Русия, така и във Великобритания", уточнява генералът пред "Ройтерс".
Автоматът "Калашников" се превърна в любимото оръжие на световната престъпност. Самият генерал обаче уточнява, че го е създал изцяло с патриотични цели.
"Не съм проектирал автомата, за да предизвиквам международни конфликти, а за да се защитават границите на страната ми, - категоричен е той и добавя - Не е моя вината, че оръжието се е разпространило по цял свят. Това се дължи на простотата и ефикасността му."
Новата водка "Калашников" е с 82 градуса алкохолно съдържание. Направена е на базата на зърно от Русия и вода от езерото Ладога, на север от Санкт Петербург.
Според опиталите я тя е най-добра, когато се пие с приятели.
Това не първата водка, носеща името на руския генерал. Заводът в град Глазов, който съществува от 1900 г., произвежда 40-градусов софтвариант "Калашников" - единствената водка в света, чийто вкус съчетава йодирана сол, ванилин и глицерин.
Благодарение на съставките си тя има известни лечебни свойства за хора със заболявания на щитовидната жлеза, с възпалени дихателни пътища или с бронхиална астма.
та ако почнем да изреждаме отношението ми към субекта:
1. Любител на водка
2. Почитател на автомата
3. Поклоник на генерала
...какво се получава? че ще дам колкото трябва за да се сдобия и да опитам от магическата течност :drink2:
Идеи и информация как да стане? Май още я няма у нас за съжаление.
Comment