Какво стана с моята молба за статия за окултното и неговата роля в Третия Райх ? Аз претенции нямам, само искам да знам дали ще има такава статия, за да знам да чакам ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво искате да видите в сайт "Третия Райх"?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
skycycle написаКакво стана с моята молба за статия за окултното и неговата роля в Третия Райх ? Аз претенции нямам, само искам да знам дали ще има такава статия, за да знам да чакам ли ?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Erich Von Manstein написаРешено е ъпдейти да се правят веднъж месечно около 25то число. Така, че Мелиса обаче се натоварваш с Кеплер и окултното. Да не ти дойде в повече?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Опасявам се, че за Хитлер и окултното има писани много глупости и ще е трудно да се сложи нещо сериозно.
Иначе на сайта вече са качени две от споменатите желания тук: ракетите Фау и биото на Щрайхер.
Comment
-
Eisenherz написаОпасявам се, че за Хитлер и окултното има писани много глупости и ще е трудно да се сложи нещо сериозно. [/URL]"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Това е прекрасно, но все се питам, не може ли да се направи една особено богата линкотека с връзки към най-добрите чуждоезични страници?"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Грей, гледала съм ги. Почти всички са на английски, освен това няма да ме убедиш, че 34 линка за ВСВ са достатъчни и изчерпват сюжета. Та сред тях не е дори http://www.adolfhitler.ws/.
А и аз говорих за самата страница."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
Comment