If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво стана с моята молба за статия за окултното и неговата роля в Третия Райх ? Аз претенции нямам, само искам да знам дали ще има такава статия, за да знам да чакам ли ?
Какво стана с моята молба за статия за окултното и неговата роля в Третия Райх ? Аз претенции нямам, само искам да знам дали ще има такава статия, за да знам да чакам ли ?
Аз ще се заема с една такава, но просто следващия месец нямам никаква повече свободно време отвъд и малкото, което имам сега. Ако можеш да изчакаш 1 месец, няма проблем, ще има статия
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Решено е ъпдейти да се правят веднъж месечно около 25то число. Така, че Мелиса обаче се натоварваш с Кеплер и окултното. Да не ти дойде в повече?
Не се тревожи за това Просто ми дай време
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Като се замисля, човек никога не знае кога и кой ден ще го докара до състояния на инфаркт
Опасявам се, че за Хитлер и окултното има писани много глупости и ще е трудно да се сложи нещо сериозно. [/URL]
Съгласна съм, но какво ще кажеш да имаш малко повече доверие в способностите ми на историк ?
Хехе , мерси за ракетите Фау(V) ; ако може да качите някои неща за изследвания , научни постижения , патенти ...
Искам да помагам , знам немски , е не перфектно , но ще мога да превеждам текстчета
Това е прекрасно, но все се питам, не може ли да се направи една особено богата линкотека с връзки към най-добрите чуждоезични страници?
Грей, гледала съм ги. Почти всички са на английски, освен това няма да ме убедиш, че 34 линка за ВСВ са достатъчни и изчерпват сюжета. Та сред тях не е дори http://www.adolfhitler.ws/.
А и аз говорих за самата страница.
Comment