---
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво искате да видите в сайт "Третия Райх"?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. Акцията на парашутистите на Ото Скорцени при спасяването на Мусолини.
2. Биографията на Райнхард Хайдрих.
3. Емблеми на всички военни подразделения на Вермахта и СС.
4. Повече информация за дейността на немските подводници.
Може да се присетя и за още нещо. Не се притеснявайте, ако това стане, ще го напиша.
Ето едно такова - психологически доклад за състоянието на Хитлер
-
Гост
-
Ами искам описание на някакви бойни действия няма значение на кои. Най различни биографии също няма значение на кого. И аз искам много за операцията на Ото Скорцени при спасяването на Мусолини. Малко повече за чуждите СС освен ако вече не броим българските които ги има и съм ги чел поне три пъти защото ми беше крайно интересно. За сега е това мисля че се събра доста работаКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Erich Von Manstein написаНо искането ти е взето предвид.
Колкото до Тотенкопф, и двете ме интересуват. Все пак, ако трябва да избирам то нека да бъдат охранителите на концлагери.
Респект за всичко, което правите.Мъжът е създаден за война, а жената за отмора на мъжа от войната.
Comment
-
Дубре де, нещо от рода на "Ролята не Жената в 3а Райх" не вързва ли декиш?
Какъв е нейния имидж? Маргинализирана ли е или възпята като юнашка майка на великите синове на Германия? Какъв е нейния принос? Каква е нейната роля в обществото и войската и административната система? Може ли да става въпрос за някква форма на емаципация в сравнение с Европа?Contra la estupidez, hasta los dioses luchan en vano.
Злобата крепи човека, а мързела го грози!
(собствен патент)
Comment
-
Batko Charly написаДубре де, нещо от рода на "Ролята не Жената в 3а Райх" не вързва ли декиш?
Какъв е нейния имидж? Маргинализирана ли е или възпята като юнашка майка на великите синове на Германия? Какъв е нейния принос? Каква е нейната роля в обществото и войската и административната система? Може ли да става въпрос за някква форма на емаципация в сравнение с Европа?
Еманципация - Блях !!!!
Comment
Comment