Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Става вече ти пратих 15 а имам още към 1000 снимки
    малко, но от сърце по натам ще ти пратя и други имам една с купола на кюбелваген много е интересна и тази на мауса на вагона
    Last edited by Док Холидей; 20-02-2005, 01:22.

Comment

Чудесно-тези дни чакам твоите снимки.Като ми ги пратиш, ще ги кача в галерията
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Обаче някой трябва да се наеме да му поправя правописните грешки, защото иначе тук ще си помислят, че е някакво училище за айде да не казвам какви.
        Не го казвам със злоба просто не могат да понасят правописни грешки.

Comment

вече ти пратих може да го изтриеш след като го прочетеш да не спамвам

Erich Von Manstein написа
          Обаче някой трябва да се наеме да му поправя правописните грешки, защото иначе тук ще си помислят, че е някакво училище за айде да не казвам какви.
          Не го казвам със злоба просто не могат да понасят правописни грешки.
          вече си имам, сестричката ми-главен секретар и редактор.

ПС Ерих доволен ли си сега делфина

Comment

Искам отсега да знаеш пико1, че аз лично ще съм безкомпромисен към твоите мнения. Няма да те оставя да направиш 1777 мнения глупости както в криле пълни с псувни емотикони и заяждания. Ако имаш някаква градивност ще я покажеш тук иначе Бойна Слава не се нуждае от 500 000 мнения. това е лично от мен.

Comment

Слагам рака на сърцето и забравям миналото и обещавам да не се държа неприлично. (моля да го изтриеш ако не възразяваш)
              Last edited by Док Холидей; 20-02-2005, 01:35.

Comment

за пръв път влизам в галерията
                и като си изписвам юзърнейма и паролата
                ми дава че не мога да вляза
                някакво специално разрешение ли трябва?????

Comment

dragunov написа
                  Да трябва да имаш достъп за да се регистрираш. Който иска да се регистрира да ми прати едно ЛС-аз после ще го дам на Модераторският съвет за одобрение.Това сме го направили заради сигурност-знаете какви лайна се вършат по другите форуми .Но който иска да слага снимки в галерията да ми пише едно ЛС
                  Last edited by Док Холидей; 20-02-2005, 22:42.
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Извиняваи те но мога ли да попитам как да си качвам снимките
                    и да създавам албуми. Понеже не знам как да го правя.

Редакция:вече разбрах в монмента си подбирам снимки те
                    за първото качване

Comment

Отиваш в галерията и натискаш най-отгоре -Създаване и потреждане на албумите ми.Като кликнеш на него се отваря нова страница.Ти виждаш един бутон "Създаване" натискаш го и той ти създава албум под наименованието "Нов Албум" В полето по-долу махаш името "нов Албум " и написваш -"танкове"-например.После натискаш бутона промени и албумътн ти е готов

Comment

dragunov написа
                        Никакво разрешение не трябва за собствена галерийка.
                        Ти регистрира ли се там? Регистрацията е отделна от форума (за сега. Просто нямам време да ги сливам)
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Благодаря

Comment

Току що си си създадох албум в галерията и качих там 29 снимки от авиомузея в Брачиано Италия който посетих през миналото лято. Не съм особенно добър фотограф а и бях много развълнуван така че моля да ме извините ако някои снимки не са излезли особенно добри. Щях да кача общо около стотина снимки от това посещение но ми се изчерпа квотата!
                            НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Ам, няма нужда да качваш "всички" снимки, които имаш, според мен е най-добре да се качват само най-добрите, иначе евентуалният посетител ще бъде претоварен.

Иначе сега ще ти увелича квотата.
                              Я, тя е била 10мб, колко големи са тия снимки?.. Дигнах я на 20мб за сега.
                              Last edited by Imperial; 21-02-2005, 23:16.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Имах в предвид всичките които са добри. Иначе общо всичките снимки ми са около 200!
                                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Working...
                                X