Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нищо не си качил. Пробвай пак.

Избираш картинките, цъкаш да се качат, следващия екран ще каже че са качени, цъкаш на бутона и там трябва вече да те пита за всяка къде точно да я сложи и какви коментари да има към нея.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

.
      Last edited by ; 24-03-2006, 11:20.

Comment

Освен да ти опиша стъпка по стъпка какво правя, не знам как да ти помогна:

избираш "качи файл"

излиза страничка, където можеш да избираш файловете от харда си. избираш и цъкаш "продължи"

излиза страничка, която казва че са качени успешно. пак цъкаш "продължи"

излиза страничка, на която въвеждаш разните данни за дадената картинка, пак цъкаш продължи и така докато са готови всичките.

* * *

а, ето къде може да е проблема - понеже сега влязох като потребител, след като ги качих ми каза, че ще бъдат пуснати след одобрение от администратор. та сега ще видя какво е станало.

Ок, значи ето какво трябва да направиш:

повтори наново цялата операция, обаче въведи смислени коментари за снимките. като свършиш, ще ги одобря и ще се появят в галериите.

* * *

Цялата работа е следната:

Има два типа галерии - публични и лични. В личните галерии всеки може да си качва каквото си ще (е, разбира се не неща като "снимки от рождения ми ден", ами лични колекции, модели, музейни снимки и въобще неща по темата). В публичните галерии, тези които са разделени по периоди и тн, отново всеки може да качва, но за да се видят картинките трябва да бъдат одобрени от администратор (за да се поддържа някакъв ред). Така че просто ще поизчаквате малко докато се появя да ги одобрявам.
        Last edited by Imperial; 07-05-2005, 08:44. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

.

Comment

Така, значи трябва първо да си направиш свой албум(и) в личната ти галерия.

Като влезеш, под реда с големите бутони трябва да има два по-малки в средата, единия е нещо като "промени/създай албуми", там си правиш албум първо.

малко е дървен интерфейса, но се свиква.
            albireo написа

Comment

.

Comment

Борбата си е струвала, защото капсулния ти пистолет е много хубав :nworthy: :tup: :nod: . Другите неща също са хубави и Парабелума като се върне и ги види ще има и той да изсипе цял куп възклицания.

Всъщност, Вало, можеш някои неща да качваш и в публичните галерии в съответните албуми, но тогава преди да се появят трябва да мине Имперецът да ги удобри.
                Last edited by TVV; 08-05-2005, 00:33.

Comment

.
                  Last edited by ; 24-03-2006, 11:22.

Comment

не се притеснявай за мястото, ще ти го увелича ако трябва.
                    albireo написа

Comment

.
                      Last edited by ; 24-03-2006, 11:22.

Comment

Имам такъв въпрос. А в галерията не може ли да се обособи нещо като раздел "Търси се"? Аз си търся цветни снимки напр. от родословното дърво на царица Елена в Матейче (сестрата на цар Иван Александър) или миниатюрата на цар Симеон ² от Иполитовия сборник. Имам ги на черно-бели снимки (или пък на рисунка - портрета на крал Вълкашин от Прилеп) и мога да покажа какво точно търся - така че ако някой ги мерне някъде, да ми изпрати. Ако обаче ги сложа в някоя от галериите (напр. средновековие), никой няма да разбере, че си ги търся цветни или на снимка.

Comment

.
                          Last edited by ; 24-03-2006, 11:23.

Comment

Май го предложих някъде, но не го виждам.
                            :sm226: Да има нещо като "ТЪРСИ СЕ", където може да се постави изображение на нещо, на което някой търси изображения. Напр. ако някой търси изображения на даден вид спецефично оръжие може да сложи картинка - така дори и тези които не знаят какво точно представлява, като видят картинката, ако някъде мярнат такова нещо, ще пишат.

Ето пример. Аз си търся снимка на портретите на крал Вълкашин и крал Марко от черквата "Св.Апостоли", Прилеп, от около 1372г. Това разбира се не говори много какво точно търся. Мога да ударя и едно дълго обяснение, че са в цял ръст, от двете страни на входа на храма, че Марко е в светли дрехи в знак на траур (счита се че портретите са от времето непоследствено сред битката при Черномен) ... но и това не показва какво точно търся. Но ако приложа рисунка е вече по-друго.

- разбира се в случая имам подходяща рисунка от мрежата. Или подходящ детайл (Крали Марко)
                            - но ако е само на моя компютър, няма как да го покажа.

Е, вярно, че може вместо "Това го има там", всички отговори да са "Много интересно, сложи още ако имаш; като го намериш, да не забравиш да го покажеш" op: , но все пак е начин и за търсене.

Comment

valo написа
                              Изчерпах си лимита....Прегледайте какво съм качил, и ако мислите, че си заслужава - дайте ми още пространство...
                              На мен лично нещата, които си качил ми харесват. Мисля че можеш да качваш освен в потребителските галерии и в публичните, напимер някои неща в албумите за огнестрелно оръжие от съответния период. Надявам се, че и мястото в потребителските албуми ще ти бъде увеличено скоро, но това зависи от Импереца, а той в момента е зает с какво ли не.

Comment

.
                                Last edited by ; 24-03-2006, 11:23.

Comment

Working...
                                X