Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

тези дни завърших три модела.Всичките са в мащаб 1:48.
    Ето снимките

Първите два са японски-Ki-84 и J2M6
    Последният е FW-190 F-8 от състава на 2/SG-2 базирана в Италия , лятото на 1944.Това са първите самолети които правя, до този момент не съм правил самолети.
    Last edited by Imperial; 21-02-2005, 05:47.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

отлични модели много са красиви някои авио моделист може даже да ти завиди поне аз така мисля
      само кадето по инерция третия го сметнах за японски също по точно за зеро с двигател капотаж и остакление на фоке такова нещо ще пасне перфектно в колекцията ми от страни модели като например пантера с 105 мм оръдие или ме 109 с опашка тип ф-4 фантом2 :lol:

Comment

piko1 написа
        да ви се оплача преди седмица си купих лайтанинг ф6 на еър фикс
        1/48 няма му всичките прозрачни части направо нямам думи това е моят 60-ти
        модел дайте ми някаква идея какво да правя (нямат в наличност повече и не могат да ми дадат чарковете)::((
        Piko в кутийките на Еърфикс има формулярче за липсващи части, попълваш го пращаш го на адреса написан на него и чакаш
        Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Парабелуме, прекалено хубави са тея моделчета, ти сигурен ли си че си начинаещ? Сега като почнеш да правиш разни "състарявания" и други номера, съвсем ще ни шашнеш.

Comment

добре но аз си намерих е маил на саита им благодаря тъндъре

Comment

Моделите са страхотни. Не зная дали е от светлината или боите, но боята много блести. Пробвай се да използваш единствено и само матови бои-с тях самолетът ще изглежда по-оригинален.
              Иначе СТРАХОТНА работа!
              „Аз, Драгомир, писах.
              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Много са добри!Сега довършвам един Месер 109 G-10,аз ползвам матови бои и моя изглежда по-различно(не толкова нов).Веднага щом имам възможност ще сложа снимки

Comment

Аз използвам стандартни цветове на Модел Мастер, май ще трябва да поработя повечко по зацапването.
                  Сега си давам почивка няколко дена и после започвам една Авиа Б-135 Лястовица в мащаб 1:48 с български знаци-ще видим какво ще се получи
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А това тук са моите две танкченца-Викерс и Т-60 и двата са в мащаб 1:35-извинявам се за калпавите снимки, но обещавам да направя по-хубави.
                    Т-60 е на руската фирма Макет-дърво отвсякъде, но като слижиш тук-таме кит и става.Обаче това чудо няма декали-бе руска му работа.Сега ще трябва да си купувам декали
                    Attached Files
                    Last edited by Imperial; 25-07-2005, 00:52.

Comment

Сега направих по-добра снимка на Фв-190Ф8 дано ви хареса

Comment

Имам един въпрос към всички, които разбират от моделизъм-какда сваля боята от един сглобен и боядисан самолет?
                        „Аз, Драгомир, писах.
                        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

това може да го направиш само с разтворител-но не коресилин.Ще трябва да купиш от тези вносни разтворители за акрилните бои с които си боядисваш самолетите-а най-сигурното средство е, да вземеш да го боядисаш целият с алуминиев цвят и после като изсъхне да го боядисаш отново с какъвто камуфлаж искаш-хем вълкът сит, хем ягнето цяло. Нали истинските самолети преди да ги боядисат са с алуминиев цвят-така че не ти трябва да сваляш боята

Comment

А дали няма да стане с химически премахвател за боя? Като тези дето се продават за сваляне на стара боя от одграми... едно време май "Дунав" се казваше тоя препарат. Яде боя, но към пластмасата май трябва да е напълно неутрален? Или не става за тази боя?
                            На нож!

Comment

Parabellum написа
                              Хайде чакам доклад, защото напролет имам път към Шумен-трябва да занеса три книги на Тошко Драгиев.
                              Тъкмо повод да се запознаем наживо и да видим какво има в магазинчето
                              И до мен стигна слуха за това магазинче. То е като някой оазис тук, в Шумен )
                              Тия дни ще мина да го видя, така и така по цял ден съм из града. Ще коментирам пак тук, стига skycycle да не го е направил преди това разбира се
                              Колкото до Тошко, ще му заръчам да се обади когато дойдеш в Шуменщайн. За мен ще е голямо удоволствие да се запозная лично със Parabellum. Стига да не е проблем някакъв ...

Salute!

=BgAF= Bulgarian Air Force

Comment

miro написа
                                И до мен стигна слуха за това магазинче. То е като някой оазис тук, в Шумен )
                                Тия дни ще мина да го видя, така и така по цял ден съм из града. Ще коментирам пак тук, стига skycycle да не го е направил преди това разбира се
                                Колкото до Тошко, ще му заръчам да се обади когато дойдеш в Шуменщайн. За мен ще е голямо удоволствие да се запозная лично със Parabellum. Стига да не е проблем някакъв ...

Salute!
                                Няма никакъв проблем-даже ако се намерят повече наши привърженици от Шумен и околните села можем да спретнем едно прилично събиране.
                                Дръж връзка с Тошко Драгиев-той знае кога ще бъде в Шумен.Впрочем и на теб ще кажа-на 2 май ще съм там и ще стоя до 6-ти

Comment

Working...
                                X