абе умничките ми що не сте казали че има изложба на авио модели ве ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
Parabellum написаНаклонени са защото самите вериги са калпави и изобщо не пасват на шасито.Голям зор видях.
Бегай далече от мачбокс, фуджими и т.н. Да не показвам аз пък каква дървена самоходна гаубица М40 на мачбокс имамCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
И на мене Ревел са ми любимите ама и при тях не си застрахован от издънки. Няма апарат под ръка да покажа един Панцер 3 (от комплект с пехота-Курската битка) на който веригите му са винилови и имах същите проблеми като Парабелум. Или пък един Ju-88 на който отливките бяха под всякаква критика.
P.S. Пико, моля те уточни за каква точно изложба става дума че нещо съм пропуснал , а ме заинтригува.
Comment
-
Avatar7 написаИ на мене Ревел са ми любимите ама и при тях не си застрахован от издънки. Няма апарат под ръка да покажа един Панцер 3 (от комплект с пехота-Курската битка) на който веригите му са винилови и имах същите проблеми като Парабелум. Или пък един Ju-88 на който отливките бяха под всякаква критика.
P.S. Пико, моля те уточни за каква точно изложба става дума че нещо съм пропуснал , а ме заинтригува.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Изложбата беше за всичко, включая за простотията на организаторите, пък после се чудят и маят защо на всяко следващо издание моделите са все по-малко и по-малко...
За Тъндъра: радарна антена излята с мащабна точност няма да намериш, те затова се правят ецвани, същото се отнася и са релинга и другите тънки глезотии по корабите.
Comment
-
Гост
Един новичък сайт за реконструкции на оръжия. Сформират и групички.
:fahr39: :duel:
Объединение групп исторической реконструкции"ВЕТЕРАНЪ - въпреки "Ъ"-то в края, сайта е руски. Не знам дали тук е точното място, но след като се преместиха оръжейниците, не мога да намеря намеря къде да го сложа :fire: .
Comment
-
След извесно прекъсване възобнових любимото си хоби-моделизма.днес си взех комплект Спецназ МВД-4 фигури,предстои БМП,и ще се пробвам лека диорамка за Чечня,ма кво ще стане...никои не знае.
И едно питане-как правите машините да изглеждат така все едно че наистина са се друсали по мръсните фронтови пътища а не се едно току що са излезли от завода.Състраданието е слабост...
Comment
-
фон Цеков написаСлед извесно прекъсване възобнових любимото си хоби-моделизма.днес си взех комплект Спецназ МВД-4 фигури,предстои БМП,и ще се пробвам лека диорамка за Чечня,ма кво ще стане...никои не знае.
И едно питане-как правите машините да изглеждат така все едно че наистина са се друсали по мръсните фронтови пътища а не се едно току що са излезли от завода.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
здравейте моделисти. аз съм малко пософиянчен, така че ще ви помоля да ми дадете адреси на магазини за модели в столицата. разбирам, че са 3 и единия (до автогара Юг) ми е добре известен. въпросът ми е къде са другите 2 (или повече)? видях, че сте писали за някои още през 2004 ама не се знае ще ги намеря ли, така че всяка актуална информация ще е полезна.
предварително благодаря.
аз съм основно заинтересвоан от 1/72 авиация ВСВ. ако имате нещо по темата, което нямате мерак да сглобите - обаждайте се, може да се разберем. само да отбележа: не мога да кажа, че съм дори на средно ниво, с това просто разпускам (след като се пенсионирам може и да задобрея ), така че по-добре не ме карайте да поствам снимки just for the sake of the entire forum's sanity :lol:.
Comment
-
Mоделизма е страхотно хоби.
Aз лично в началото правех само фигури (антични) на Звезда мноо са добри, сега преминах на немска техника от ВСВ в мащаб 1 72 трявба да отбележа че моделите на Италери са по скъпи от тези на Ревел и отстъпват по качество.
Сега като си гледам първите модели направо ме е жал че съм ги съсипал. Събирам материал за Диорама Русия 1942 ( 3 кубелвагена, 2 Панцер3 Л версии, бронетраспортьо, бронирана кола, Опел блиц, няколко оръдия и пехота немска.
Трябват ми още руска пехота, Т-34, немските инжинери на Ревел
и започвам работа.
Приемам всякакви съвети и трикове за изработване на терен и сюжет.Last edited by BeNZiN; 06-06-2008, 08:15.
Comment
-
Здравейте, радвам се, че се регистрирах в този страхотен форум.
Аз съвсем аматьорски от малък правя модели на военна техника. Предпочитам немските модели от ПВС и ВСВ.
Последният Щурмтигер на ревел, който направих тази зима. Направих го в горски камуфлаж, но не ми хареса и оставих корпуса в музейно зелено. Още не съм го лакирал.
Извинявам се, че чак сега пиша, но на който мога да му бъда полезен внасям Ревел, Пико и Хорнби в България. Магазина ми се намира Пиротска 9, Ет 2.
Last edited by Emil_mlo; 16-02-2009, 16:25.За другите отбори се ВИКА, докато ЦСКА се ОБИЧА!!! или мрази!
Даже и на край света и в сърцето на врага, твойто име ще се пей, твойто знаме ще се вей. Ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем.
Comment
Comment