Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

абе умничките ми що не сте казали че има изложба на авио модели ве ???

Comment

Parabellum написа
      Наклонени са защото самите вериги са калпави и изобщо не пасват на шасито.Голям зор видях.
      За да не виждаш зор следващия път като ти се прииска немска машина от ВСВ търси Ревел. Ако те не правят чудото виж Драгон. Верно и техните вериги са винилови но чудничко си пасват по местата. Имам техен AAV-7 и веригите му стоят като истински.
      Бегай далече от мачбокс, фуджими и т.н. Да не показвам аз пък каква дървена самоходна гаубица М40 на мачбокс имам
      Can't talk! Got to Shoot!

Comment

то дали е мачмокс или ревел то е едно и също все пак нали ревел са купили мачбокс иначе ревел са тне best
        леле колко готино е тигър2 на порше с това подвижно оръдие
        много ме радва тази амшинка

Comment

И на мене Ревел са ми любимите ама и при тях не си застрахован от издънки. Няма апарат под ръка да покажа един Панцер 3 (от комплект с пехота-Курската битка) на който веригите му са винилови и имах същите проблеми като Парабелум. Или пък един Ju-88 на който отливките бяха под всякаква критика.

P.S. Пико, моля те уточни за каква точно изложба става дума че нещо съм пропуснал , а ме заинтригува.

Comment

И на мене Ревел са ми любимите ама и при тях не си застрахован от издънки. Няма апарат под ръка да покажа един Панцер 3 (от комплект с пехота-Курската битка) на който веригите му са винилови и имах същите проблеми като Парабелум. Или пък един Ju-88 на който отливките бяха под всякаква критика.

P.S. Пико, моля те уточни за каква точно изложба става дума че нещо съм пропуснал , а ме заинтригува.
            Никъде не си застрахован от издънки, обаче при Ревел и Драгон са по-скоро изключение. И аз имам една Тарава на Ревел, на която част от антените са така отлети че на истинския кораб би трябвало да са с дебелинатата на тръба за магистрален водопровод
            Can't talk! Got to Shoot!

Comment

става въпрос за изложба на еър груп и хоби свят и хобит
              миналия месец е била в пловдив
              за авио моделизъм е била маи

Comment

Изложбата беше за всичко, включая за простотията на организаторите, пък после се чудят и маят защо на всяко следващо издание моделите са все по-малко и по-малко...
                За Тъндъра: радарна антена излята с мащабна точност няма да намериш, те затова се правят ецвани, същото се отнася и са релинга и другите тънки глезотии по корабите.

Comment

Един новичък сайт за реконструкции на оръжия. Сформират и групички.
                  :fahr39: :duel:
                  Объединение групп исторической реконструкции"ВЕТЕРАНЪ - въпреки "Ъ"-то в края, сайта е руски. Не знам дали тук е точното място, но след като се преместиха оръжейниците, не мога да намеря намеря къде да го сложа :fire: .

Comment

я погледне те тук аз съм гг за няколко дена

Comment

След извесно прекъсване възобнових любимото си хоби-моделизма.днес си взех комплект Спецназ МВД-4 фигури,предстои БМП,и ще се пробвам лека диорамка за Чечня,ма кво ще стане...никои не знае.
                      И едно питане-как правите машините да изглеждат така все едно че наистина са се друсали по мръсните фронтови пътища а не се едно току що са излезли от завода.
                      Състраданието е слабост...

Comment

фон Цеков написа
                        След извесно прекъсване възобнових любимото си хоби-моделизма.днес си взех комплект Спецназ МВД-4 фигури,предстои БМП,и ще се пробвам лека диорамка за Чечня,ма кво ще стане...никои не знае.
                        И едно питане-как правите машините да изглеждат така все едно че наистина са се друсали по мръсните фронтови пътища а не се едно току що са излезли от завода.
                        Цека, за това си има цял форум, даже юнаците стартираха да виртуална изложба с награди тук всичко пише
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

здравейте моделисти. аз съм малко пософиянчен, така че ще ви помоля да ми дадете адреси на магазини за модели в столицата. разбирам, че са 3 и единия (до автогара Юг) ми е добре известен. въпросът ми е къде са другите 2 (или повече)? видях, че сте писали за някои още през 2004 ама не се знае ще ги намеря ли, така че всяка актуална информация ще е полезна.

предварително благодаря.

аз съм основно заинтересвоан от 1/72 авиация ВСВ. ако имате нещо по темата, което нямате мерак да сглобите - обаждайте се, може да се разберем. само да отбележа: не мога да кажа, че съм дори на средно ниво, с това просто разпускам (след като се пенсионирам може и да задобрея ), така че по-добре не ме карайте да поствам снимки just for the sake of the entire forum's sanity :lol:.

Comment

Mоделизма е страхотно хоби.
                            Aз лично в началото правех само фигури (антични) на Звезда мноо са добри, сега преминах на немска техника от ВСВ в мащаб 1 72 трявба да отбележа че моделите на Италери са по скъпи от тези на Ревел и отстъпват по качество.
                            Сега като си гледам първите модели направо ме е жал че съм ги съсипал. Събирам материал за Диорама Русия 1942 ( 3 кубелвагена, 2 Панцер3 Л версии, бронетраспортьо, бронирана кола, Опел блиц, няколко оръдия и пехота немска.
                            Трябват ми още руска пехота, Т-34, немските инжинери на Ревел
                            и започвам работа.
                            Приемам всякакви съвети и трикове за изработване на терен и сюжет.
                            Last edited by BeNZiN; 06-06-2008, 08:15.

Comment

Що не пробваш в българския сайт за моделизъм,там има доста съвети,техники и т.н.

Comment

Здравейте, радвам се, че се регистрирах в този страхотен форум.

Аз съвсем аматьорски от малък правя модели на военна техника. Предпочитам немските модели от ПВС и ВСВ.
                                Последният Щурмтигер на ревел, който направих тази зима. Направих го в горски камуфлаж, но не ми хареса и оставих корпуса в музейно зелено. Още не съм го лакирал.

Извинявам се, че чак сега пиша, но на който мога да му бъда полезен внасям Ревел, Пико и Хорнби в България. Магазина ми се намира Пиротска 9, Ет 2.
                                Last edited by Emil_mlo; 16-02-2009, 16:25.
                                За другите отбори се ВИКА, докато ЦСКА се ОБИЧА!!! или мрази!
                                Даже и на край света и в сърцето на врага, твойто име ще се пей, твойто знаме ще се вей. Ние в тебе се кълнем, няма да те предадем, ако трябва ще умрем.

Comment

Working...
                                X