If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам на кого е месера, обаче ми се чини посбъркан. Тая бяла четворка би трябвало да е на ген. Стоян Стоянов. А ето как всъщност изглежда неговия Емил
Не знам на кого е месера, обаче ми се чини посбъркан. Тая бяла четворка би трябвало да е на ген. Стоян Стоянов. А ето как всъщност изглежда неговия Емил
Аз също правя модели от хартия. Работата е там, че не ползвам готови чертежи, а всичко изчислявам сам на ръка . Мащаба става според едни модели на пластмасови войничета от ВСВ, които са боядисани и понаправени . Разбира се, че някак си изглеждат бутафорни, но от разстояние имат някакъв вид. Явно ще трябва да ги снимам и ще пратя нещо тук та да си кажете думата.
А снимки случайно можеш ли да сложиш тук за да видим какво си направил?
Аз също се интересувам от хартиени модели, но засега събирам само инструкциите за сглобяването им заедно с чертежите.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Ще сложа веднага щом ги снимам. Мангалите ми задигнаха апаратчето .Та трябва да си взема ново или нещо друго. Искам от сега да се застраховам да не очаквате някакви шедьоври или нещо друго-просто съм си правел кеф и толкова, но съм виждал руски ,, майстори,, на такова нещо и мойте модели са по-добри Тук нещата седят така-картон, дантела за веригите, пълнител от химикалка за оръдие,копчета,всевъзможни изрезки от пластмаса,и латексови оцветители за камофлажа и много, много нерви.....
тези дни завършвам един Т-4 в мащаб 1:76 но фирмата Фуджими.Моделът си е пълно дърво, но като се има в предвид, че за първи път правя бръмбар в такъв малък мащаб-мисля, че съм се справил добре.За първи път правих двуцветен камуфлаж с аерограф.Снимки пускам утре за да оцените творението ми. И не ме жалете моля ви.Искам да видя грешките си.Жената оряза бюджета от от мащаб 1:35 на танковете и 1:48 за аеропланите -паднах на 1:72 и за двете.Очертава се голяма криза и затова съм свалил от нета и около 200 модела от хартия-предимно самолети и танкове.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Засега съм правил едно малко дървено корабче издялкано от един голям клон.Преди ползвах Хелер обаче не ми харесват.Целия ствах в лепило,затова направо започнах да дялкам кораба от клон.Баща ми ме научи,показа ми един кораб които е правил като малък.Доста хубав е станал,ще видя дали мога да ви го покажа на снимка.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Ами това е.Съжалявам за калпавите снимки-толкова може да снима Олимпуса ми.Не съм сложил двете картечници, защото другата седмица ще се местя и не искам да ги счупя.Като се нанеса в новата ми къща ще ги сложа
Comment