Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не знам на кого е месера, обаче ми се чини посбъркан. Тая бяла четворка би трябвало да е на ген. Стоян Стоянов. А ето как всъщност изглежда неговия Емил

Нищо общо с картинката.
    Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Thunderchief написа
      Не знам на кого е месера, обаче ми се чини посбъркан. Тая бяла четворка би трябвало да е на ген. Стоян Стоянов. А ето как всъщност изглежда неговия Емил

Нищо общо с картинката.
      може би

Comment

Кажете сайт в който са показани направени модели.
        Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga, не можеш ли да потърсиш в google? Станахме на указатели тук.

Comment

Аз също правя модели от хартия. Работата е там, че не ползвам готови чертежи, а всичко изчислявам сам на ръка . Мащаба става според едни модели на пластмасови войничета от ВСВ, които са боядисани и понаправени . Разбира се, че някак си изглеждат бутафорни, но от разстояние имат някакъв вид. Явно ще трябва да ги снимам и ще пратя нещо тук та да си кажете думата.
            здз

Comment

А снимки случайно можеш ли да сложиш тук за да видим какво си направил?
              Аз също се интересувам от хартиени модели, но засега събирам само инструкциите за сглобяването им заедно с чертежите.
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ще сложа веднага щом ги снимам. Мангалите ми задигнаха апаратчето .Та трябва да си взема ново или нещо друго. Искам от сега да се застраховам да не очаквате някакви шедьоври или нещо друго-просто съм си правел кеф и толкова, но съм виждал руски ,, майстори,, на такова нещо и мойте модели са по-добри Тук нещата седят така-картон, дантела за веригите, пълнител от химикалка за оръдие,копчета,всевъзможни изрезки от пластмаса,и латексови оцветители за камофлажа и много, много нерви.....
                здз

Comment

Абе никой не очаква шедьоври.Веднага пускай снимките за да оплакнем очички. който иска шедьоври да ходи по чуждите сайтове! Нал тъй?
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

тези дни завършвам един Т-4 в мащаб 1:76 но фирмата Фуджими.Моделът си е пълно дърво, но като се има в предвид, че за първи път правя бръмбар в такъв малък мащаб-мисля, че съм се справил добре.За първи път правих двуцветен камуфлаж с аерограф.Снимки пускам утре за да оцените творението ми. И не ме жалете моля ви.Искам да видя грешките си.Жената оряза бюджета от от мащаб 1:35 на танковете и 1:48 за аеропланите -паднах на 1:72 и за двете.Очертава се голяма криза и затова съм свалил от нета и около 200 модела от хартия-предимно самолети и танкове.

Comment

даваи снимките или живота
                      мен са ме учили никога да не оплювам модел колкото и зле да изглежда

Comment

Засега съм правил едно малко дървено корабче издялкано от един голям клон.Преди ползвах Хелер обаче не ми харесват.Целия ствах в лепило,затова направо започнах да дялкам кораба от клон.Баща ми ме научи,показа ми един кораб които е правил като малък.Доста хубав е станал,ще видя дали мога да ви го покажа на снимка.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Ами това е.Съжалявам за калпавите снимки-толкова може да снима Олимпуса ми.Не съм сложил двете картечници, защото другата седмица ще се местя и не искам да ги счупя.Като се нанеса в новата ми къща ще ги сложа

Comment

хъм доста добре си го пръснал ма как да го кажа на 4-та та снимка
                            нещо не ми харесва как са наклонени лявите вериги

Comment

Наклонени са защото самите вериги са калпави и изобщо не пасват на шасито.Голям зор видях.

Comment

е не това не е истина

Comment

Working...
                                X