Не сте гледали стария Сахара, с Хъмфри Богарт, франсето там е жестоко. След малко и загадка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай битката по снимка! ¹2
Collapse
X
-
Галиполи 1915. Десанта на комън уелт войските.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Не, но е в Средиземно море, ако беше Галиполи щеше да е много лесно.Last edited by von Danitz; 16-04-2009, 18:00.
Comment
-
А не, чакай това да не е евакуацията на нашите момчета сърбите към Корфу?
Иначе за Галиполи има много хубави снимки на:http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=6361Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Може ли жокер? През Първата Световна ли се развива действието?Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Нов ден-нов жокер, но ти решаваш. Тази последната снимка не мога да я отворя, но нека опитам с познаването: Мала Азия 1920-1922?Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
На мен (заради капите) ми приличат на австралийци, обаче нещо не се сещам къде и кога може да е. Другото предположение - защото все пак някак ми се струва, че трябва да е не по-късно от 20-те години: нещо около Гражданската война в Русия, по-точно някои от десантите на "интервентите" - вероятно в Далечния Изток?
Comment
Comment