Zalmoxis написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай битката по снимка! ¹2
Collapse
X
-
-
nikd2 написа Виж мнениеДали това не са войници от СВМАТ или някои от Бурунди ,или направо съм сбъркал континента ?
Comment
-
beri_cd написа Виж мнениеНе знам да има картина за това събитие, но това е от най-известните снимки.
[ATTACH]16814[/ATTACH]
ПП. Намерих ги тия двамата рамбовци, от кот дивоар са, конфликтът е с начало 2002, бунтовниците се наричат Forces Nouvelles de Côte d'Ivoire, но тия двамата не мога да ги идентифицирам със сигурност - на мен ми изглеждат бандюги, но гугъл ги дава като картинка за Forces armées nationales de Côte d'Ivoire, тоест правителствените войски и сигурно са такива, като се има предвид, че седят на някакъв бронетранспортьор.
Ако пусналият картинката счете това за достатъчен правилен отговор, ще пусна и аз една картинка.Last edited by sewast; 15-01-2011, 02:14.sigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
sewast написа Виж мнениеКот дивоар, там беше от след средата на 90те конфликта (май не е стихнал още). На това ми прилича.
ПП. Намерих ги тия двамата рамбовци, от кот дивоар са, конфликтът е с начало 2002, бунтовниците се наричат Forces Nouvelles de Côte d'Ivoire, но тия двамата не мога да ги идентифицирам със сигурност - на мен ми изглеждат бандюги, но гугъл ги дава като картинка за Forces armées nationales de Côte d'Ivoire, тоест правителствените войски и сигурно са такива, като се има предвид, че седят на някакъв бронетранспортьор.
Ако пусналият картинката счете това за достатъчен правилен отговор, ще пусна и аз една картинка.
Comment
-
Denis написа Виж мнениеБитката в Тевтобургската гора.
Денис е на ход.sigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
Снимки се качват, но не и през писането на бързо мнение. Натисни бутона Ново Мнение, след което ти се отваря нова страница. Под текстовото поле ще намериш бутон Прикачи файл, натискаш го и се отваря нов прозорец където вече избираш какви снимки от компютъра ти искаш да качваш.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment